Cigiztem, lebuktam,13 vagyok?
Sziasztok, az a gondom hogy máma, tesi órán elmentünk cigizni a haverommal, a tanár utánunk jött, engem észrevett, a haveromat nem ((a tanár 1 alkoholista.., és suli időben is iszik..)) felhívták anyámat h cigiztem, megtudta, azt mondta hohy én találom ki a bűntetésem, oké,ebben igaza van, nem is azzal van a bajom, hanem azzal hogy anyámmal tudnak-e valamit csinálni?
nem szeretném belekeverni, vállalom a felelősséget, de azt nem akarom h anyukám is belekeveredjen miattam..
akkor lesz anyudnak max baja ha hagyja hogy cigizél, pl otthon előtte, és az ilyen lebukásoknál nem tesz semmit: kiskorú veszélyeztetése
lógni tényleg ne lógjál, mert akkor a családit is elveszik.
de az lenne a legjobb ha egyáltalán nem cigiznél ilyen fiatalon. osztályfönököm mesélte hogy egy régi ismerőse 12 éves kora óta cigizett. 34 évesen meghalt tüdő rákban...
nem tudhatod hogy hogy reagál rá a szervezeted, lehet hogy cigivel is elélsz majd száz évet, de lehet hogy nem és a 30-at se éled meg..
"nem szeretném belekeverni, vállalom a felelősséget, "
-nagyon rendes vagy Kérdező! Anyukádnak meg az lesz a baja, hogy szomorú, hogy a fia a fejlődő szervezetét rongálja.
Ilyen korban azt gondolják az emberek, ettől nagyobbak lesznek. De nem. Ez egy téveszme. Jobb fejek sem lesznek. Jó lenne, ha nem dohányoznál, nem szoknál rá- hidd el, úgy vagy nagyobb, ha ez megérted. És egészségesebb felnőtt leszel, anyukád meg nem lesz szomorú.
Nem lesz tüdőrákod... Nem tudom miért írják... Mert kőbe van vésve, hogy minden dohányos daganatos lesz?
Ami inkább gond, hogy ótvar szagod lesz, a fogaid besárgulnak, a fizikai teljesítményed megzuhan, a keringésed se lesz 100%-os. A rák a hab a tortán, de ott van még féltucat daganat amit a dohányzás idéz elő.
Anyukádnak semmi gondja nem lesz belőle.
Na és jön a személyes véleményem: 13 évesen elkezdeni bagózni EPIC!!!! Igaz hogy a növekedésed az megtorpan, de legalább te leszel a legmenőbb a suliban !!!!!!!
A 8. vagyok... Sajnos először úgy gondoltam a szarkazmus észrevehető lesz az írásomban, de a biztonság kedvéért:
A leghülyébb dolog amit tehetsz ebben a korban a dohányzás... na jó van más is de ötletet nem adok...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!