Lebuktam cigivel mi lesz?
Figyelt kérdés
Szócal 13 vagyok,nyolcadikos gimnazista.járok színjátszókörba ès ott a rendező megtalálta nálam.Meg volt bontva,de mèg nem szívtam belőle.korábban sem szívtam,csak most akartam kipróbálni.Valószínűleg elmondja majd a szüleimnek.Szerintetek mit szólnak majd?2013. febr. 3. 10:36
1/10 anonim válasza:
attól függ, milyenek a szüleid. én 13 éves koromban cigiztem otthon a lakásban, de azt mondtam, hogy csak ki akartam egyszer próbálni, ezért nem nagyon büntettek meg. szerintem mondd meg, hogy csak kíváncsi voltál az ízére stb. biztos a szüleid is próbálták már, szerintem megértik.
2/10 A kérdező kommentje:
A szüleim most is dohányoznak...anyám mondta h ő hetedikes volt amikir kipróbálta...viszont ez előtt kicsit "felkèszültem" megkèrdeztem mit tenne,ha kiderülne,hogy vmelyik gyereke dohányzik azt mondta egyből küldnè elvonóba merthogy nála senki se dohányozzon!! :SS
2013. febr. 3. 11:02
3/10 anonim válasza:
áháhhááhháááááááá :DDDD
ezért szeretem ezt a témakört :') látni a hülyéket :D
reméljük jól kikapsz!
4/10 anonim válasza:
dohányosokat nem szoktak elvonóba küldeni, amúgy mikor faterom megtudta, hogy bagózok, végigpofozott az előszobán...
amúgy ha szüleid dohányoznak, valószínűleg lelkileg fel vannak rá készülve, hogy te is fogsz, mivel általában a dohányosok gyerekei is dohányosok...
Viszont neked lehetne annyi eszed, hogy nem a rossz példát lesed el tőlük...
5/10 anonim válasza:
De kipróbáltad? mert ha látta hogy hiányzik a dobozból biztosan elmondja a szüleidnek.
6/10 anonim válasza:
(az előző vögyok írd meg privibe hogy mi történt)
am meg nagyon sz.r a cigi
7/10 Sz,Erik válasza:
13 xDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDD Hamar akarsz meghalni öcsi ????? Állj be ZSOLDOSNAK .
8/10 A kérdező kommentje:
Nem nem akarok korán meghalni,csak ki akartam próbálni és kész.Tuti nem szoknék rá,mert mint már mondtam szüleim is csinálják és látom h nem jó nekik.Csak az ízére voltam kíváncsi,hogy valyon mi az istennek szívja ennyi ember.Ha meg rászoktam volna,akkor pedig centinként daraboltam volna fel magam.Csak egyszer akartam
2013. febr. 6. 12:04
9/10 anonim válasza:
Nem próbáltad ki?
Nagykorúként próbáltam ki nem szoktam rá.
10/10 anonim válasza:
Mi lett a vége, így 6 évvel később? Amúgy a rendező mi a tosznak kutatott a táskádban?! Vagy egyáltalán hogy találta meg?! Amúgymeg akár zenélő neonzöld vibrátort is találhatott volna nálad ahhoz se lenne semmi köze.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!