Lebuktam a cigivel, de ezen tényleg ennyire ki kell akadni?
18 éves fiú vagyok, jogilag dohányozhatok. Azonban ismerem a szüleimet, náluk még a vízipipa is túlmenne minden határon, ezért nem avattam be őket. A mennyiség nem túl sok, 2 naponta 1-2 szál, ha megyek valahova, vagy buliba, és ennyi.
Azonban én idióta, véletlenül előlhagytam az öngyújtóm, és sikerült lebuknom a cigivel. Apám, 14 éves kora szívja, átesett ugyanezen a korszakom, és nem értik meg, hogy én nem függök a cigitől, eszembe se jut, de ha körülöttem mindenki szívja, akkor elég gáz, ha csak én nem. Mint amikor mindenki koccint, és csak te nem iszol.
Azt nem értem, miért akad ki az olyan szülő aki maga is dohányzik. Akkor mutasson példát.
De téged sem értelek.
"ha körülöttem mindenki szívja, akkor elég gáz, ha csak én nem. Mint amikor mindenki koccint, és csak te nem iszol."
Én nem dohányzok, nem iszok. Ha dohányzik körülöttem mindenki, inkább odébb megyek. Ha koccintanak, iszok almalét, vagy nem koccintok. Nem vagyok én birka, hogy a nyáj után menjek! Te az vagy?! Szerintem gáz rágyújtani csak azért, mert mások szívják. Ha kútba ugranak, te is ugrassz?
Nem, de mivel ez nem rendszeres, és nem érzek késztetést arra, hogy magam rágyújtsak, ezért nincs bűntudatom attól az 1-2 száltól, amit csoda ha 1 héten belül szívok el. Ez az egyik
A másik, soha életemben nem vettem még 1 doboz cigit sem, és ha nem kínálnának meg, akkor nem vennék, ilyen rohadt egyszerű. Így se nekem, se nekik 1 ft kiadásuk nem volt még az én cigizésemre, viszont apám napi 1 dobozzal simán elszív, így az a füst, amit 1 nap alattpasszívan belélegzek, körülbelül simán felér azzal a mennyiséggel, amit eddig egész életemben szívtam.
Mégvalami: 18 éves vagyok, nem valami suttyó kis 12 éves kamasz. Szerintem azért ebben a korban már el tudom dönteni, hogy mi az ami jó nekem, és nem kell a cigi ártalmairól beszélni, mert pontosan tudom. De emellett sportolok, napi több kilométert futok, edzőterembe járok, az meg, hogy heti, 2heti egyszer elfogy 1-2 szál, szerintem nem a világvége.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!