Lebuktam a cigivel, de ezen tényleg ennyire ki kell akadni?
18 éves fiú vagyok, jogilag dohányozhatok. Azonban ismerem a szüleimet, náluk még a vízipipa is túlmenne minden határon, ezért nem avattam be őket. A mennyiség nem túl sok, 2 naponta 1-2 szál, ha megyek valahova, vagy buliba, és ennyi.
Azonban én idióta, véletlenül előlhagytam az öngyújtóm, és sikerült lebuknom a cigivel. Apám, 14 éves kora szívja, átesett ugyanezen a korszakom, és nem értik meg, hogy én nem függök a cigitől, eszembe se jut, de ha körülöttem mindenki szívja, akkor elég gáz, ha csak én nem. Mint amikor mindenki koccint, és csak te nem iszol.
"Aki egy kicsit is társasági ember, az tudja, hogy ha te elmész egy buliba, és mindenki iszik, akkor te is iszol, mert a hangulat ezt követeli meg."
Bocs, én képes vagyok nemet mondani, mert NEM AKAROK inni! Megkínálnak és azt mondom: köszönöm, nem kérek. Ennyi. Nem olyan nehéz ám. Cigivel ugyanez, bár azzal nem kínálgatnak, mert tudják, hogy NEM DOHÁNYZOM!
Értjük, hogy nem vagy képes nemet mondani, és meg akarsz felelni másoknak. Jó esetben majd kinövöd.
16 éves vagyok, én is 1-2 szállal kezdtem (lehet köveket dobálni ;) :D
"elég gáz,ha csak én nem szívom" ...tényleg gáz,gáz,hogy azért szívod, mert mások is. Mert még ha azért szívnád azt az 1-2 szálat, mert jól esik.
tudod, egy idő után az öribarik sem tolerálják, ha állandóan csak le vannak húzva.ha neked nem kellemetlen , eléggé pofátlan vagy. a barátaid is pénzből veszik. elmondom neked, megkínálni csak illemből szokás.Ha cigizel, cigizzél a saját pénzedből, ha nem akkor meg ne máson élősködj.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!