Kezdőoldal » Egészség » Dohányzás » A barátnőm rá akar szokatni a...

A barátnőm rá akar szokatni a cigire, mit tegyek?

Figyelt kérdés
Fél éve vagyunk együtt es mindig mondja hogy szivjak el egy cigit egyszer elszivtam vele 1 szálat , hát se jo se rossz nem volt .De azota se hagy békén mikor belesziv a cigibe utánna megcsokol es belefujja a számba a füstöt..Elhagyni nem akarom mert nagyon szeretjük egymást....
2009. szept. 13. 12:31
1 2
 11/16 anonim ***** válasza:
100%
Az lehet, hogy Te szereted, de Ő nem szeret Téged.
2009. szept. 15. 09:52
 12/16 anonim ***** válasza:
100%
Én azt tenném amit minden normális ember, megmondanám neki hogy vagy leszokik vagy szakítok vele. De ha nem akarsz ennyire drasztikus lenni, akkor néha emlegesd neki hogy milyen büdös a ruhája, haja, szája. Engem ezek vettek rá a leszokásra. Az őszinte emberek... bár én is tudtam hogy büdi vagyok, de amíg nem mondták nem zavart:)
2009. szept. 16. 11:16
 13/16 anonim ***** válasza:
A válasz igen egyszerü. Akárhányszor rágyújt, kiveszed szépen a szájából, és eltaposod. Egy idő után vagy megunja, és nem cigizik (legalábbis előtted), vagy bebizonyosodik az, amit többen is leírtak, hogy nem szeret téged igazándíbol. Ezt alapból is megcsinálnám vele egyébként, de ha még engem is próbálna rászoktatni, hát nehezen tudnék megállni egy pofont. Pedig eszembe sincs nőket bántani, a legmélyebb tiszteletem az övék, de ez teljességgel elfogathatatlan magatartás.
2009. szept. 19. 08:28
 14/16 anonim ***** válasza:
fejeld meg
2009. szept. 21. 12:32
 15/16 anonim ***** válasza:

Íjjj,ez azért cinkes,hogy ráakar szoktatni.Én is dohányzok,megkínálok a társaságban mindenkit,még azt is aki nem dohányzik(csupán azért mert volt olyan esetem,hogy láncdohányossal találkoztam)de nem rászoktatás céljából.Mindenki maga döntse már el,hogy mit kezd az egészségével.

Mondd meg neki,hogy te tiszteletben tartod ezt a szokását,és ő is tartsa abban,hogy te nem szeretnél cigizni.

2009. szept. 22. 13:15
 16/16 anonim ***** válasza:
Mennyire jó a csaj? :) Egy terhesség előtti, huszonéves Catherine Zeta-Jones pl simán megérne fél évnyi dohányzást, ha az csak 10 évet vesz el az életedből, akkor is. De egy "ruha + smink nélkül szart se ér" Tóth Gabi style csaj miatt ne kockáztasd az egészségedet, van még 4 milliárd másik nő a bolygón, találsz értelmesebbet is.
2009. szept. 25. 15:55
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!