Kezdőoldal » Egészség » Dohányzás » A barátnőm rá akar szokatni a...

A barátnőm rá akar szokatni a cigire, mit tegyek?

Figyelt kérdés
Fél éve vagyunk együtt es mindig mondja hogy szivjak el egy cigit egyszer elszivtam vele 1 szálat , hát se jo se rossz nem volt .De azota se hagy békén mikor belesziv a cigibe utánna megcsokol es belefujja a számba a füstöt..Elhagyni nem akarom mert nagyon szeretjük egymást....
2009. szept. 13. 12:31
1 2
 1/16 anonim ***** válasza:
86%

Nagyon szerethet ő is, ha ilyesmire akar rászoktatni. És marha gusztusos hogy a szádba fújja a füstöt.

Biztosan úgy nyakonvágnám, hogy kiesik a szájából a cigi.

Én is dohányzom, de a pasimat sosem kínálgattam, sőt énis többször próbáltam leszokni, nem hogy mást, akit elvileg annyira szeretek még rá is szoktatni.

27/L

2009. szept. 13. 12:35
 2/16 anonim ***** válasza:
80%
Ne haragudj, de nem normális a barátnőd. Nem tudom miért kell így erőszakoskodni, pláne egy ilyen egészségtelen dologban. Próbáld neki rendesen elmagyarázni, hogy rosszul vagy tőle és nem bírod és legyen szíves, ne erőltesse. Ha ezekután se áll le vele, szerintem ott kéne hagynod, mert nem szeret csak szórakozni szeret veled. Mond neki, ha nem hagyja abba, akkor kereshet magának mást akinek a szájába fújkálhatja a cigifüstöt.
2009. szept. 13. 12:36
 3/16 anonim válasza:
84%
Undorító amit csinál...gondolom ő is tudja, hogy ez nem egészséges és ha már ő nem tud vagy nem akar leszokni erről a káros függőségről beleviszi meg a barátját is??Az emeber a szeretteit óvni szokta, nem káros tényezőkkel szembeállítani..érteds meg vele, hogy te nem akarod, ha nem tudja elfogadni akkor hagyd ott.
2009. szept. 13. 12:36
 4/16 anonim ***** válasza:
86%

Pff. Elég durva barátnőd van, mit ne mondjak. :S Neki kéne leszoknia, s nem téged rászoktatni, amit meg csinál az nagyon genya dolog. :S Mondd meg neki, hogy nem fogsz rászokni, akármit is tesz. De nem tudom mit csinálnék a helyedben, ha az én barátnőm tenné ugyanezt. Mondjuk ő nem tenne ilyet, különben nem is lennék vele.

22/F

2009. szept. 13. 12:39
 5/16 anonim ***** válasza:
100%

Én dohányzom, de ezt nem türném, ha nem dohányoznék ne fujja senki a számba a füstöt, föleg ha a párom és tudja h. nem cigizem, gusztustalan , magamrol érzem milyen büdös vagyok néha, ( amugy ép azon " dolgozom " h. leszokjam.

Rá ne szokj, káros, és rettenetes pénzmennyiséget öröl fel, a párommal kb 30 ezret költünk sajna rá, most vagyunk abba a stádiumba hogy muszály leszokni, és nem is baj !!!

2009. szept. 13. 12:42
 6/16 anonim ***** válasza:
80%

Marhára dúlhat a szerelem a lány részéről ha ilyet csinál.Én tuti szájon vágnám a páromat ha ezt tenné!

Nagyon éretlen lehet a barátnőd.Mennyi idős?

A másik dolog meg ne szokj rá!!!!!!Nagyon nehéz eldobni.Én 10 évig cigiztem és 5x próbáltam meg leszokni mire sikerült!

Nem elég,hogy drága és egészségtelen de irtó büdös is leszel tőle.Inkább te mond a barátnődnek,hogy ha van esze akkor tegye le.Ne legyél alamuszi.Állj a sarkadra te vagy a férfi!Ha meg azt mondja,hogy ha nem szoksz rá akkor elhagy akkor MENJEN!!!!

Szerintem senki sem szeret hamutállal csókolózni!

Ennél sokkal jobbat is találsz.

2009. szept. 13. 12:46
 7/16 anonim ***** válasza:
100%

Második vagyok.

Mellesleg az én páromnak csak egyszer kellett mondanom, hogy szokjon le. A maradék fél doboz cigijét még elszívta és azóta se gyújtott rá, immár majdnem 9 hónapja. Engem szeretett/szeret és ezért áldozatot is tudott hozni. Nagyon büszke vagyok rá.

2009. szept. 13. 12:59
 8/16 anonim ***** válasza:
79%
A barátnőd nem igazán szeret téged... És nemtudom rájöttéle, de rászoktatni azért akar, mert egyedül, nem olyan jó cigizni, a másik ha nem túl gazdagok akkor gondolja, hogy majd te is veszel cigit.. Hát sajnos, hogy vannak még ilyen csajok... Én a helyedben csinálnék egy olyan cselt, hogy nem engedném, hogy megcsókoljon és én sem csókolnám ha egy kicsit is cigi szaga van.. Nemhogy még befujja a számba. Aztán ha esetleg szeret akkor még azt is kibirja hogy ne cigizzen legalább akkor mikor vele vagy. És ha nemképes ennyi áldozatot hozni akkor nem valóban nem szeret téged és te sokkal jobbat érdemelsz. Dsy
2009. szept. 13. 13:03
 9/16 anonim ***** válasza:
73%

Fúj, ez tényleg undi. Helyre kéne tenned a csajt, mond meg neki, hogy ez téged mennyire zavar és ha már saját magát így szennyezi, attól még nem kell téged is.

Ha szeret, miért akar neked neked rosszat??? Én tutira nem csókolnám meg, amíg bűzlik a cigifüsttől.

2009. szept. 13. 19:08
 10/16 anonim ***** válasza:
100%
Ha nem akarod elhagyni a lányt inkább szoktasd le a cigiről bár ezt neki kell. Szokjon le ő. A másik ahogy végigolvastam a válaszokat, hogy a füstöt a szádba fujja kishíján leh.nytam a monitort. Pedig 27 éves ffi vagyok aki júl. 23-án tette le a cigit.
2009. szept. 14. 12:53
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!