Barátnőm 1 éve cigizik de régebben dobozokat szívott el most meg hetetnte 3 szálat mert leszokoban van de ezt a 3 szálat nehezen tudja le rakni mit tegyek hogyan szoktassam le? És vizipipázik is az káros?
Így nem megy, ahogy elöttem írta a válaszoló. Csak úgy megy, ha leteszi és kész, nem gyújt rá soha többet.
Többször próbáltam én is fokozatosan, de a napi 3 szálb nem csökkent, hanem nőtt. fél éve tettem le egyik naoról a másikra, és sikerült, már nem hiányzik. Az első hét a rossz, de csak a szokást kell átalakítani. A vizipipa pedig ugyanolyan káros, úgyhogy a barátnőd ugyanolyan dohányos, mint amikor dobozszámra szívta a cigit.
Valóban csak úgy lehet leszokni hogy eldönti, leteszi és kész.
Ehhez segíthet egy könyv is ha szeret olvasni, nekem bevált. Itt letölthető: *****
* Automatikusan eltávolított tartalom.
akkoris leírom mégeccer h ne akard leszoktatni.
hiába pobntoz le a sok antidohányos barom, aki addig mászkál a párja sarkába hogy tedd le a cigit, tedd le a cigit, mÍG AZOK FOGJÁK MAGUKAT ÉS OTTHAGYJÁK ŐKET:D
ez 90%-ban így működik. ha ezzel buzerálják őket, akkor idegbajt kapnak és inkább lelépnek. ezért kell megvéárni, míg magától teszi le. szólni lehet neki, h örülnétek ha nem cigizne, de leszoktatni, azt nem lehet.
de ti csak csináljátok, ebbőlis láccik h tudatlanok vagytok. csak a lepontozáshoz értetek.
Köszi mindenkinek a hozzászolást
Sztem ezt fogom csinálni hogy hagyom hogy magától le tegye aztán meglátjuk hogy beválik -e
Csak nagyon féltem :$
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!