Hány évesen próbáltad ki a cigit? (1 doboz) (fél)
Figyelt kérdés
Mindenki csak a kérdésre válaszoljon. A válaszokat előre is köszönöm:)és őszintén:)2009. szept. 12. 19:26
21/30 anonim válasza:
14évesen próbáltam ki, azóta rendszeresen szívom. \: sajna \: mostvagyok 17. nálam a kék&piros multi v a kék bond a nyerő. :) eleinte mentolos pallmall-t szívtam. de meguntam. :'D zöld sofy-t nem próbáltam gondolom olyan mint a többi mentolos :D ha már sofy akkor kék :D ;)
22/30 A kérdező kommentje:
próbáld meg a Szofyt.) üt minden mentholost ezt én mondom:D
2009. szept. 20. 19:49
23/30 anonim válasza:
14-15voltam amikor kipróbáltam. eleinte csak megkínáltak, aztán vettem egy dobozt ami kitartott kb 1-2hétig, mot meg már napi 1doboz.
25/30 anonim válasza:
7-8 évesen, láttam a szomszédunkat hogy csinálja és nekem is ki kellett próbálni, elbújtam és elfüstöltem 1-2 szál "Fecske" füstszűrős cigit.
nem emlékszem, hogy rosszul lettem volna tőle, most 42 éves ffi vok.
26/30 anonim válasza:
a mentolos sofy- téll jó :P x)
am én 15 voltam
27/30 bumbi02 válasza:
én 17 éves vagyok és még nem probáltam ki... miért probáljákki az emberek? mert azt tudm h h avki rászokott akkor már nehezen élmeg nélküle... de az első szállra mi viszi rá az embereket?
28/30 anonim válasza:
ez már egy másik kérdés volt.. az első szál tényleg nagyon rossz szerintem, de én mikor az első szálat szívtam, 14évesen, hát mitmondjak, részeg voltam, és akkor úgygondoltam hogy keményleszek és elszívom:D
De amúgy, amíg nem szokik rá az ember, addig azért szívja, mert megnyugtat, és jó érzés, eleinte be is szédül az ember tőle, azis jó, csak sajna az idővel elmúlik:/
29/30 anonim válasza:
12 évesen
néha elszívok 1-2 szálat de inkább vp
30/30 anonim válasza:
13 évesen próbáltam ki, hetente 1-2 max szívunk a barátnőimmel 14/L
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!