Hány évesen próbáltad ki a cigit? (1 doboz) (fél)
Figyelt kérdés
Mindenki csak a kérdésre válaszoljon. A válaszokat előre is köszönöm:)és őszintén:)2009. szept. 12. 19:26
1/30 anonim válasza:
13-14 év körül, de se nem egy doboz, se nem fél volt, hanem csak egy szál.
2/30 anonim válasza:
Egy nap 3 szál, 12 évesen
Azóta havi 1-1 szál...
15/L
3/30 anonim válasza:
ne cigizz, mert az nagyonrossz xD
nem am:D elsőnek vagy 14 évesen próbáltam ki, de akkor még nem jött be, aztán 15-16éves koromban néha buliban nyomtam, most meg vagyko 17, és bulikban egy-egy dobozzal elfogyik:D
4/30 anonim válasza:
14 évesen egy egész szálat, azóta egyet sem
25/L
5/30 anonim válasza:
14 évesen cigiztem először, egy doboz piros Multit, hánytam is tőle gyönyörűen :D De kemény vagyok, és sikerült rászokni... sajna :(:(
6/30 anonim válasza:
én már 14 éves korom óta szívom. hú, az már legalább 2 millió forintot jelent. nem is tudtam hogy ilyen gazdag vagyok. :)
7/30 anonim válasza:
Egy szálat nem teljesen 16 éves koromban,majd még egy szálat 17 évesen.Azóta egyet sem! Most 42 éves vagyok.
8/30 anonim válasza:
14 voltam és megpróbáltam rászokni :) de nem sikerült. Azóta csak néha pipázgatok vagy szivarozok.
9/30 anonim válasza:
még sose próbáltam, és valószinüleg nem is fogom...
16/L
10/30 anonim válasza:
Olyan 13 lehettem, csak 1 szálat próbáltam ki.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!