13 évesen kipróbáljam a cigit?
Figyelt kérdés
Már nagyon kiszeretném próbálni,de félek..2009. dec. 16. 16:47
1/21 anonim válasza:
nem maradsz le semmiről, ha nem próbálod ki, inkább csak megelőzöl egy esetleges rászokást.
én kipróbáltam, 17 évesen itt vagyok és le szeretnék szokni róla. nem jó dolog
2/21 anonim válasza:
nehogy kiprobáld már -.-"
minek az..semmi jo nincs benne
3/21 anonim válasza:
Félsz... pfff... ebből látszik, hogy még nagyon gyerek vagy és csak felnőttesnek akarsz látszani... Elárulom nem ettől leszel menő vagy felnőtt, hogy cigizel. Rászoksz, büdös lesz a szád és a fogaid meg sárgák, gyönyörű leszel mondhatom. Jobbik esetben még rákot is kapsz és belehalsz. Dohányozz csak nyugodtan...
4/21 anonim válasza:
Én 11 éves koromban próbáltam ki és jól megis utáltam. Akkor határoztam el, hogy nem fogok cigizni. :)
5/21 anonim válasza:
Minek akarod kipróbálni? Büdös, káros, semmire nem jó. Még csak nem is menő dolog.
6/21 anonim válasza:
Próbáld ki,addig úgysem nyugszol meg!!!
Lehet hogy nem tudod,de a mai fiatalok körében inkább az az égő és ciki,aki cigizik!!!
7/21 anonim válasza:
én 12 évesen próbáltam ki. De csak beleszívtam.és szerintem nagyon rossz.abból semmi sem lesz ha beleszívsz.szerintem semmi jó sincs benne (a cigizésbe)
8/21 Xaba89 válasza:
Sztem probald ki ... nem lesz semmi bajod.Tudom most sokan elkuldenek a melegebb eghajlatra, de szerintem jobb most megtud h milyen xar.Egyebbkent ugy felviszik az arat h nem tudsz majd hozzajutni csak ha lopsz csalsz meg stb dolgok:P xal probald ki;)
9/21 anonim válasza:
szerintem próbáld ki. 1száltól semmi bajod nem lesz.
10/21 anonim válasza:
próbáld ki! majd csak kirohad a tüdőd...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!