13 évesen kipróbáljam a cigit?
Próbáld ki, hogy rájöjj hogy undorító!
De 1 szálnál többet ne merj elszívni mert ...
Tudod az én nagymamám, és a nagypapám is abba halt bele.
Rengeteget szenvedtek. :'( Ha rászoksz akkor ezek lesznek a következményei: szájüregi rák, gége rák, tüdő rák, még sok féle rák... sárga fogak amik majd ki is esnek idő előtt, undorító szag, még a párod sem akar majd nemhogy megcsókolni, a közeledbe menni sem... Ha otthion is dohányzol a falak és a függönyök előbb-utóbb elszíneződnek (sárgára).
Szánalmasnak tartom az olyan embereket akik azért dohányoznak hogy nagyobbnak, vagy felnőttebbnek tűnjenek, aztán abba halnak bele. Hidd el nekem nagyon sokat fogsz szenvedni később ha ...
14/L
tőlem kipróbálhatod.. de ne szokj rá, meg fogod bánni!
Én 15 voltam, amikor kipróbáltam, nagyon szar, és a szagát is utálom.
Barátnőm anyja cigizik, és náluk minden cigi szagú, barátnőm ruhái is, és eléggé kellemetlen... Ha rászoksz a cigire, károsítod a szervezetedet, és büdös lesz a környezeted.
18/f
Én 18vagyok, 4éve cigizek rendszeresen. Engem egyátalán nem zavar...
Bár lakásban meg zárt helyen nem viselném el.
Itt írták már egy páran, hogy semmi jó nincs benne. Az azért erős túlzás, hogy semmi. Mint minden drognál, így ennél is megvannak a jó tulajdonságok, amik miatt olyan sokan a használójukká váltak.
Szerintem ezt kell felfogni, hogy tisztában kell lenni a szer jó és rossz tulajdonságaival egyaránt.
Hm, most próbálok szakszavakat használni, de úgy tűnik nem megy. :)
Mielőtt kipróbálod, legyél tisztában a dolgokkal: Végtelen nyugodtságot érzel egy (viszonylag) rövid ideig. Mellette pedig kellemetlen szagú leszel, épül le a szervezeted. Satöbbi, lehet hozzáadni-elvenni mellékhatásokat.
Én például sokat olvastam az LSD-ről, és úgy gondolom jó lenne kipróbálni, de félek a parától, úgyhogy inkább kihagynám. Nem utolsó szempont, ami szerintem fontos az ilyen dolgoknál, hogy meglegyen a set/setting is, ami nálam sajnos még nincs meg.
19/F
http://www.gyakorikerdesek.hu/egeszseg__dohanyzas__436225-le..
én vok benne az uccsó
amúgy már kipróbáltam.. semmi nem volt,nem tüdőztem le meg ilyenek..
hát.. az 100 hogy nem fogok rászokni.. elég szar
én 12 évesen próbáltam...jól esett, de azóta mindig kívánom:$ nem maradsz le semmiről
am én is féltem, de nincs benne semmi fájdalmas:D
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!