Hány évesen, milyen körülmények között próbáltad ki a cigit? Milyen volt? Rászoktál? Ha igen, egy nap mennyit szívsz? Szüleid hogy tudták meg?
20 évesen be voltam rúgva :D
Aztán sajnos rászoktam régen napi egy doboz ment el, mostanában ha itthon vagyok napi 2-3 szál, de melóhelyen fél doboz is elmegy.
Mikor már rászoktam nem volt túl sok beleszólásuk, mivel 20 voltam, de nem örültek neki.
27/N
16 évesen próbáltam ki a suli mögött egy bokorban a barátnőmmel, 18 évesen szoktam rá a bulik alatt, egynap kb 10et szívok, szüleimnek én elmondtam.
24L
12 vagyok és néha anyám cigijéből szívok, ők is tudják mert elmondtam, nem volt nagy szám mert anya cigizik más nem mondjuk, de az én döntésem! Úgyis akkor halok meg amikor isten akarja!
12/L
Talán 12 lehettem... Mentem hazafelé egyik barátnőmtől, találkoztam pár ismerősömmel és megkínáltam, én meg elfogadtam. Már akkor is tetszett, de csak 4 évre rá szoktam rá.
17L
13 éves koromban gyújtottam rá először egy sulibuli után, az utcán. megkínáltak a "nagyok". tökre lelkiismeret-furdalásom volt utána. ezek után legközelebb csak 15 éves koromban gyújtottam rá a barátnőimmel suli után a parkban, és 16 éves koromtól dohányzom rendszeresen, napi fél dobozzal szívok, vizsgaidőszakban egy egésszel. anyukám tudja, eleinte persze próbált a lelkemre beszélni, hogy ne szívjam, de nem hallgattam rá. apám szerintem csak sejti, néha lebuktam előtte is, persze ő keményebben próbálta abbahagyatni velem, voltak pofonok. már nagyon bánom, hogy rászoktam, de pokoli nehéz abbahagyni. aki még nem cigizett, annak azt tanácsolom, ne is gyújtson rá soha.
23 L
15 voltam és egy fesztiválon voltunk...asszem Republic koncert közben kértem a barátomtól pár slukkot...igazából nem nagyon éreztem belőle semmit, mert aznap rúgtam be először és akkor már volt bennem :S
nem szoktam rá, csak bulikon szívok el 1-2 szálat...anyumnak meg simán elmondtam, hogy kipróbáltam...
17/l
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!