Hány évesen próbáltad ki a cigit? (1 doboz) (fél)
Figyelt kérdés
Mindenki csak a kérdésre válaszoljon. A válaszokat előre is köszönöm:)és őszintén:)2009. szept. 12. 19:26
11/30 anonim válasza:
Én 12 vagyok, de eszem ágában sincs cigizni!!
12/30 anonim válasza:
13 éves koromban próbáltam ki és 20 éves koromig hű társam maradt... Nagyon nehezen szoktam le róla, még a legnagyobb ellenségemnek sem kivánom, hogy átélje azokat a napokat amiket átéltem amig leszoktam róla... Most végre egésségesen élek.. Jah és a 7 év alatt körülbelül 5000 euróra vásároltam cigit... Amit csak úgy elvitt a szél.. Sose szokjatok rá a cigire.. Dsy
13/30 A kérdező kommentje:
aki azt írta ho 12-13 évesen szüleitudta nélkül tette? Mikor mondta el a szüleinek?
2009. szept. 13. 14:20
14/30 Sexylady válasza:
15 évesen /tavaly/, és se rossz, sem jó nem volt... nem tudok rászokni dolgokra, egyszerűen ez sem érdekelt... most néha szivarozunk haverokkal, tudom az sem sokkal egészségesebb, arra sem szoktunk rá, csak ha pont eszünkbe jut elszívunk egy-egy szálat. ÉS ha valaki tudom hogy nem szív, azt meg sem kínálom, odébb megyek, nehogy véletlenül ő rászokjon, v feleslegesen szívja a füstjét.
15/30 anonim válasza:
17...barátnőm eltűnt és nem találtuk sehol...annyira ideges voltam,hogy rákaptam...majd 4 év után idén januárban tettem le:)
16/30 anonim válasza:
13 évesen próbáltam ki először és 15 évesen szoktam rá.
18/L
17/30 anonim válasza:
17 éves vagyok, soha nem próbáltam még, és nem is fogom
18/30 anonim válasza:
14 -természetesen a szüleim tudta nélkül.
19/30 anonim válasza:
Én idén szívtam először, egész évben összesen asszem 11-et. Most van egy doboz sárga Bondom, abból néha szívok 1-et 2-t.
20/30 A kérdező kommentje:
zöld szofy valaki? nálam az a best(y)
2009. szept. 19. 13:48
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!