Katlina kérdése:
Találtam egy oldalt ahol egy Nicovalid tablettát reklámoznak elérhető áron! Valaki szedte már ezt a készítényt? Segített, hogy könnyebben viselje az elvonási tüneteket?
Figyelt kérdés
2013. jan. 15. 16:00
51/52 anonim válasza:
itt vannak az összetevők listája. utolsó voltam ...
52/52 anonim válasza:
Én 1 hónapja nem dohányzom. Rájöttem, hogy ez csak és kizárólag fejben dől el. Egyszerűen elképzeltem, hogy megdöglök 5 év múlva szívinfarktusban; tüdőrákban... és szeretem az életet és még sokáig szeretném élvezni.
Szeretném látni a gyermekeimet (még csak 28 vagyok).
Az unokáimat is.
Szeretném, ha jó illatú lennék, nem büdös.
Nem köhögnék.
Nem lenne szar ízű a szám.
Nem menne el havonta 50ezer Ft arra, hogy megöljem magam (mennyire abszurd már, nem???).
Kiegészítésként Nicorett rágót nyomom és teljesen jó. Adagolja a nikotint, viszont nem szennyezem a tüdőmet, mert mint tudjuk, a cigiben nem csak kátrány és nikotin van.... hanem még több száz féle különböző vegyianyag...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!