Találtam egy oldalt ahol egy Nicovalid tablettát
reklámoznak elérhető áron! Valaki szedte már ezt a
készítényt? Segített, hogy könnyebben viselje az
elvonási tüneteket?
Én több mint 2 hete szedem de nem érzek semmi változást:( Viszont mellékhatást sem!!Párom érzi hogy hat nála már nem tud elszívni egy egész szál cigit nem is esik jól neki és kevésbé kívánja mint előtte!!!Hát nem tudom de egy biztos a gyógyszertári nicobrevin esti bevétele után másnap már nem is gyújtottam rá csak kár hogy olyan drága!!Én most már végig szedem de ha nem hat inkább visszatérek az előzőre vagy inkább választom a teakeveréket!!Több dobozzal nem rendelek az biztos!!!
2013. febr. 8. 22:00
32/52 afm válasza:
Én is úgy érzem, hogy a "pozitív" visszajelzések mintha ... Mondjuk, lehetne egy fordított marketing: A Tisztelt Cég küldjön egy dobozzal és ha használt, utólag kifizetem, illetve a nevemet és képemet is adom ezen az oldalon!
Tényleg le akarok szokni és ez az összeg nem vágna földhöz (többet is költöttem már a erre), de az eddigiek alapján nem rendelem meg.
2013. febr. 11. 12:40
33/52 anonim válasza:
Az az érdekes, hogy én azt kérdeztem azoktól, akik megvették, hogy mi az OETI engedélyszáma. Erre nem jött válasz. Talán azért, mert nincs rajta ilyen. Akkor pedig nem fogok egy dobozzal sem venni. Pénzvisszafizetési garancia?:) Ugyan már...
2013. febr. 11. 16:12
34/52 anonim válasza:
Országos Élelmezés-és Táplálkozástudományi Intézet ezt jelenti a rövidítés a google ezt dobta ki rá!!
2013. febr. 12. 08:36
35/52 A kérdező kommentje:
afm!
Ja így én is kipróbálnám,itt már annyi mindent olvastam,hogy tényleg azt gondolom a pozitív visszajelzések a "cégtől" jönnek
2013. febr. 12. 09:24
36/52 lauf.levi válasza:
Megtaláltam az OÉTI számát:11959/2013
2013. febr. 12. 10:07
37/52 anonim válasza:
Én is a számot kerestem de én nem találtam!Betudnád nekem linkelni az oldalt ahol megtaláltad??
2013. febr. 12. 10:33
38/52 anonim válasza:
Kezd egy kicsit gyanus lenni most nézem a számlát és az ott feltüntettet cégnév nem egyezik a honlapon található névvel Az első szállító cég neve California Health hun kft a második cég az az a honlapján szereplő név Primer Cantis Kft. Viszont az adószámuk megegyezik!! Ne értem most ez egy 2 külön cég egy adószámmal vagy tényleg kamu az egész!!!
2013. febr. 12. 10:50
39/52 gery22222 válasza:
Ûdv!
Én ma kezdem el szedni, nem vagyok a cég embere, olvasva a bejegyzéseket mar én is kivàncsi vagyok. Nekem anno a Champix jónak bizonyult,de álmositott, a munkam miatt nem tudtam végig szedni. És nagyon drága. Kb egy hét mulva jelentkezem hol tartok,most napi 1,5-2doboz megy el naponta. Meglatjuk.
Üdv
2013. febr. 12. 19:39
40/52 pussycat1 válasza:
Én már majdnem mindenfajta dohányzásról leszoktató terméket kipróbáltam, de ez az első, amivel nem szenvedek! Igaz az első pár napban egy kicsit nehéz volt, de közel sem annyira mint a többivel. 52 éves vagyok, 20 éve erős dohányosnak mondhattam magam. Két hónapja szedem, az első hónapban 3-4 szálat még elszívtam, de ma már egyet sem.
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik. Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!