Kezdőoldal » Egészség » Dohányzás » Találtam egy oldalt ahol egy...

Katlina kérdése:

Találtam egy oldalt ahol egy Nicovalid tablettát reklámoznak elérhető áron! Valaki szedte már ezt a készítényt? Segített, hogy könnyebben viselje az elvonási tüneteket?

Figyelt kérdés
2013. jan. 15. 16:00
1 2 3 4 5 6
 11/52 A kérdező kommentje:
Vagyis akkor a szervezet nem kívánja a cigit?
2013. jan. 17. 13:54
 12/52 anonim ***** válasza:
Igen! Elméletileg, akkor nem kívánod a cigit. Én régebben egy másik fajta gyógyszert szedtem, csak már nem emlékszem a nevére, de nagyon jó volt, csak túlságosan drága volt. Szóval amíg szedtem, addig nem volt gond, de ahogy abba hagytam utána rá 1-2 héttel vissza is szoktam.
2013. jan. 17. 17:57
 13/52 anonim ***** válasza:
Megrendeltem próba cseresznye remélem segít majd és beváltja a hozzáfűzött reményeket:) Az akarat erőm meg van hozzá:) egyszer már sikerült leraknom csak munkahely váltás,stressz miatt újra hozzá nyúltam:( Akkoriban én NICOBREVIN kapszulát szedtem ár: 9-10 ezer között mozog segített de drága volt főleg 2 embernek, ráadásul babát szeretnénk azt meg már így nem szedhetem!!Majd megírom a tapasztalataimat addig is sok sikert kitartást a leszokáshoz!!!:)
2013. jan. 17. 22:26
 14/52 m1_kriszta válasza:

A barátommal együtt szilveszterkor mi azt fogadtuk meg az újévre, hogy leszokunk, csak nem tudtuk, hogy mivel. Pár nappal később látta a hírdetést, úgy rendeltük meg.

Két dobozzal rendeltünk, így a szállításért sem kellett már fizetni.

Tényleg nem kívántuk a cigit se a barátom se én.

Azóta sem gyújtottunk rá.

2013. jan. 18. 11:03
 15/52 A kérdező kommentje:

Gratulálok!

Én jobban attól tartok hogy oké a szervezet ne kívánja,de a berögzült rutinok mozdulatok,reggeli kávéhoz.Na ettől parázom.Habár jövőhéten én is megrendelem

2013. jan. 19. 06:32
 16/52 anonim ***** válasza:
Igen a reggeli ruti nagy úr de én pl nem kávéztam reggel direkt azért hogy a cigit se kívánjam:) Akkor bejött :) Napközben meg ha szabad időm volt és eszembe jutott hogy de hiányzik a mozdulat azon nyomban ettem egy gyümölcsöt vagy szotyiztam:)Próbálj meg más elfoglaltságot keresni úgy még könnyebb!!Én most is ezeket a praktikákat fogom használni :)
2013. jan. 19. 15:36
 17/52 kaccska válasza:

Én is mióta elkezdtem szedni nem kívánom a cigit, viszont a reggeli kávéhoz nekem is nagyon hiányzott, úgyhogy áttértem a reggeli kakaóra :)

Napközben pedig gyümölcsöt vagy répát eszek. Szerintem sokan azért is híznak ilyenkor mert többet esznek a kelleténél és sok édességet. Ezeket próbáljátok kerülni.

2013. jan. 21. 14:02
 18/52 anonim ***** válasza:
Én egy hete szedem, de ugyanúgy kívánom a cigit.
2013. jan. 22. 16:48
 19/52 anonim ***** válasza:
A múltkori gyógyszer jobb volt, csak nem emlékszem a nevére... Ott már 3 nap után éreztem a hatást itt meg semmi...
2013. jan. 22. 16:52
 20/52 Marcsesz válasza:

Sziasztok!

Olvastam az eddigi tapasztalatokat, igaz én csak pár napja szedem, de írta is, hogy 2 hét után 30%-kal fog csökkeni a cigifogyasztásod, úgyhogy nem kell megijedni, ha nem azonnal múlik el a dohányzás utáni vágyad!Az eddigi tapasztalatom az, hogy sokszor elfelejtem, hogy rágyújtsak! Én már nagyon sokmindent kipróbáltam, de semmi sem volt eddig hatásos. Ja és a másik, hogy fele annyiba kerül ez a kapszula, mint bármelyik szer, vagy tapasz. Majd még jelentkezem kb. 2 hét múlva, hogy hogy alakult a cigiről való leszokásom. Sziasztok

2013. jan. 23. 15:10
1 2 3 4 5 6

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!