Találtam egy oldalt ahol egy Nicovalid tablettát reklámoznak elérhető áron! Valaki szedte már ezt a készítényt? Segített, hogy könnyebben viselje az elvonási tüneteket?
Lauf.Levi: Köszönöm.
Itt a link: [link]
Innen tölthető le a táblázat: [link]
Kicsit nyomozgattam a neten, és állítólag visszaélnek a cég nevével... de ez az azonos adószám nem tetszik, továbbá az sem tetszik, hogy magyar névvel látnak el külföldi fényképeken szereplő embereket és így próbálnak "Nekem sikerült" kategóriájú bejegyzéseket kreálni.
A kezdetektől követem a hozzászólásokat ebben a témában, engem is nagyon érdekel a készítmény és a hatékonysága. Nagyon közel állok ahhoz, hogy a megrendelése mellett döntsek.
@paal : Január 15. óta Ön tapasztalt változást/eredményt?
Nagyon köszönöm előre is, kíváncsian várom a válaszát. Üdv.
ziasztok,
3 doboz bontatlan Nicovalid eladó.
Fix ár: 10 000 .- (utánvét, postaköltséggel együtt )
Érdeklődni: a.molnar21@freemail.hu
Köszi
Üdv!
Én egy hónapja szedem, semmi eredmény :(
Valakinek sikerült a pénzvisszafizetést kérni?
Az adott email címre írtam, semmi válasz...
Most akkor ahogy a Fogyasztóvédelem mondaná megtévesztett vásárló vagyok? :)
Sziasztok!
Engem is érdekelne ez a termék, de nekem is fontos lenne, h még is pontosan mit tartalmaz? Mindegy, h homeopátiás, vagy egyéb, de pontos leírást tudna vki róla adni?
Allergiás vagyok, bizonyos gyógynövényekre is, így nekem nagyon nem elegendő, h a terméknek nincsenek mellékhatásai.
Végig olvastam a hszeket is, szerintem a tapasztalatok, h nem valós embereket tettek fel még nem mond semmit, ez ma már neten bevett szokás...ettől még szerintem a termék lehet jó.
A cég körüli dolog már számomra is érdekes...de simán lehet, h egy külföldi cég termékét forgalmazza az illető, az még, ha mlm cégről van szó nem vétek.
Katlina: lehet elkerülte a figyelmemet, de végül is neked, hogy hatott a termék?
/ Nem vagyok beépített ember, mielőtt vki azt hinné! :D /
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!