Kezdőoldal » Egészség » Dohányzás » Találtam egy oldalt ahol egy...

Katlina kérdése:

Találtam egy oldalt ahol egy Nicovalid tablettát reklámoznak elérhető áron! Valaki szedte már ezt a készítényt? Segített, hogy könnyebben viselje az elvonási tüneteket?

Figyelt kérdés
2013. jan. 15. 16:00
1 2 3 4 5 6
 41/52 zsuzsazsu1 válasza:
Én most próbáltam negyedjére leszokni. Az első alkalommal segítség nélkül próbáltam, majd jött a tapasz és a rágó is, de egyikkel sem sikerült hosszabb távon. Másfél hónapja szedem ezt a nicovalidot, de ezzel volt a legkönnyebb. Már nem szívok el egy szállal sem és nem is kívánom. Meg sokkal nyugodtabb is voltam tőle.
2013. febr. 18. 13:35
 42/52 anonim ***** válasza:

Lauf.Levi: Köszönöm.

Itt a link: [link]

Innen tölthető le a táblázat: [link]

Kicsit nyomozgattam a neten, és állítólag visszaélnek a cég nevével... de ez az azonos adószám nem tetszik, továbbá az sem tetszik, hogy magyar névvel látnak el külföldi fényképeken szereplő embereket és így próbálnak "Nekem sikerült" kategóriájú bejegyzéseket kreálni.

2013. febr. 18. 19:28
 43/52 tinchi válasza:

A kezdetektől követem a hozzászólásokat ebben a témában, engem is nagyon érdekel a készítmény és a hatékonysága. Nagyon közel állok ahhoz, hogy a megrendelése mellett döntsek.

@paal : Január 15. óta Ön tapasztalt változást/eredményt?

Nagyon köszönöm előre is, kíváncsian várom a válaszát. Üdv.

2013. febr. 24. 20:19
 44/52 anonim válasza:

ziasztok,

3 doboz bontatlan Nicovalid eladó.

Fix ár: 10 000 .- (utánvét, postaköltséggel együtt )

Érdeklődni: a.molnar21@freemail.hu

Köszi

2013. márc. 3. 18:13
 45/52 gery22222 válasza:

Üdv!

Én egy hónapja szedem, semmi eredmény :(

Valakinek sikerült a pénzvisszafizetést kérni?

Az adott email címre írtam, semmi válasz...

Most akkor ahogy a Fogyasztóvédelem mondaná megtévesztett vásárló vagyok? :)

2013. márc. 6. 12:13
 46/52 anonim válasza:
EMBEREK! Egy aranyszabály! Internetről csak akkor rendelünk ha kontaktnak nem csak egy üzenet küldési lehetőség van megadva!!! Ahol nincs cégnév, adószám, email, telefonszám az MIND KAMU!!!! Ne legyetek már ennyire naivak! Azért vettem a bátorságot hozzászólni a témához mert édesanyámat is vertél már át ehhez hasonló marhasággal! Ami a legfontosabb, hogy mivel ezeket a cégeket nem lehet felelősségre vonni (mivel általában nincs magyarországi telephelye) az életben nem tudod felelősségre vonni ha valaki beadja a kulcsot, azaz meghal! Ugyanis ezeknek a szaroknak -ha csak nem vagy vegyészmérnök- nem tudod az összetevőjét. Nincs OÉTI száma, nem bevizsgált dolog. Akkor esne mindenki pofára ha leszokna a szertől a cigiről, viszont rászokna a szerre, mert mondjuk üzleti érdekeik azt kívánják, hogy minél többet vásároljatok belőle! NE LEGYETEK HÜLYÉK! GONDOLKOZZATOK! Van gyógyszeres megoldás dohányzás abbahagyásához, de azt a háziorvosodnál keresd és ne a neten reklámlevelekben! Egy rendes gyógyszer -amitől kihányod a beled ha rágyújtasz, mert így működik- körülbelül 30 ezer forintba kerül havonta. Viszont garantált a hatás! Sok sikert mindenkinek!
2013. márc. 6. 19:51
 47/52 klac10 válasza:
Én pont azért vettem ezt meg mert bevizsgált termék, van OÉTI engedélye. És a leszokást is megkönnyítette, mert az elvonási tünetek nem voltak olyan erősek. Próbáltam már segítség nélkül is, de sajnos úgy nem ment. Ezzel a kapszulával sem tettem le egyik napról a másikra, de a felére le tudtam csökkenteni az első pár napban utána pedig megint csökkentettem, és ma már nem szívok egyet se.
2013. márc. 8. 09:37
 48/52 lovas.emil válasza:
Én pedig az első héten nullára csökkentettem, kicsit rossz volt, de még mindig sokkal könnyebb volt mint a kapszula nélkül. Anélkül nem hiszem, hogy kibírtam volna az elvonási tüneteket.
2013. márc. 21. 11:33
 49/52 anonim válasza:

Sziasztok!

Engem is érdekelne ez a termék, de nekem is fontos lenne, h még is pontosan mit tartalmaz? Mindegy, h homeopátiás, vagy egyéb, de pontos leírást tudna vki róla adni?

Allergiás vagyok, bizonyos gyógynövényekre is, így nekem nagyon nem elegendő, h a terméknek nincsenek mellékhatásai.

Végig olvastam a hszeket is, szerintem a tapasztalatok, h nem valós embereket tettek fel még nem mond semmit, ez ma már neten bevett szokás...ettől még szerintem a termék lehet jó.

A cég körüli dolog már számomra is érdekes...de simán lehet, h egy külföldi cég termékét forgalmazza az illető, az még, ha mlm cégről van szó nem vétek.

Katlina: lehet elkerülte a figyelmemet, de végül is neked, hogy hatott a termék?

/ Nem vagyok beépített ember, mielőtt vki azt hinné! :D /

2013. márc. 27. 15:46
 50/52 anonim válasza:
Hát az emberek (akik már leszoktak) a képeken,nem is úgy néznek ki mintha magyarok lennének :D és nem is azok ,ugye.
2013. máj. 25. 21:41
1 2 3 4 5 6

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!