Találtam egy oldalt ahol egy Nicovalid tablettát reklámoznak elérhető áron! Valaki szedte már ezt a készítényt? Segített, hogy könnyebben viselje az elvonási tüneteket?
Sziasztok! Mivel sokan írtátok itt, hogy megvettétek a készítményt, érdekelne a dobozon levő OETI. engedély száma. Egyrészt, mivel krónikus betegségeimre elég komoly gyógyszereket szedek, másrészt, mert a Nicovalid oldalán szereplő, Akik már leszoktak menüpont alatt szereplő egyik férfi nem biztos, hogy K.Zoltán, tekintve, hogy a képét ezen az oldalon Kevin Alderman néven megtaláltam: [link]
Előre is köszönöm a válaszokat.
Hát igen, ez elég gyanús... elég átverésnek tűnik... Főleg saslesz válaszai. Gyanítom, hogy ő a cégnek dolgozik :)
Ez vagy egy homeopátiás (hatóanyaggal nem rendelkező) baromság, vagy sima nyugtató gyógynövényeket tartalmazó készítmény, amivel meg az a probléma, hogy ugyanúgy lehet mellékhatása, ergo az, hogy azt állítják a készítménynek nincs mellékhatása.... az megint átverés lehet. Kivéve, ha homeopátiás...de akkor megint átverés a dolog :)
Arról már nem is beszélve, hogy az oldalon lévő (Akik már leszoktak) képek "nem valós" emberek:
1. kép: egy orosz nő
2. kép: külföldi komikus
3. kép: nincs találat google-ben
4. kép: egy külföldi fotós képei között található meg, tehát ő sem magyar.
Tehát: soha, egyikük sem szedte ezt és nem szokott le. Lehet, hogy nem is dohányoznak :)
A cégvezető nyilvános adatai:
Koletán Szabolcs (an.: Szentgyörgyi Rita Mária)
Születési ideje: 1985/07/04
3300 Eger, Munkácsy Mihály utca 9.
Nekem apukám tüdőrákban halt meg a cigi miatt, napi két dobozzal szívott. Sajnos én is rászoktam, több mint egy dobozzal én is elszívok. Apukám és a párom miatt akartam leszokni.
Először a tapaszt próbáltam de nem nagy sikerrel, ugyanúgy kívántam továbbra is. Utána vettem meg a nicovalid kapszulát. Ezzel pedig már az első pár nap után éreztem a hatását és sokkal könnyebb volt a leszokás. Úgyhogy szerintem az húzza le aki szedte is.
Afm!
Én 3 hete szedem, mellékhatását eddig nem tapasztaltam. Az adagomat az első pár napba lecsökkentettem, de már nem letettem teljesen. Az elvonási tüneteket pedig könnyebben tudtam kezelni.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!