Kezdőoldal » Egészség » Dohányzás » Találtam egy oldalt ahol egy...

Katlina kérdése:

Találtam egy oldalt ahol egy Nicovalid tablettát reklámoznak elérhető áron! Valaki szedte már ezt a készítényt? Segített, hogy könnyebben viselje az elvonási tüneteket?

Figyelt kérdés
2013. jan. 15. 16:00
1 2 3 4 5 6
 21/52 babycsajszi válasza:
Kb a 4., 5. napon éreztem a hatását, akkor nem álltam le vele teljesen, hanem a napi 20 szálamat lecsökkentettem 3-ra. Rá pár napra pedig teljesen abbahagytam. Egy hónapig akarom szedni összesen, aztán majd meglátjuk.
2013. jan. 24. 11:15
 22/52 afm válasza:
Sziasztok! Érdeklődnék, hogy aki itt írta, hogy elkezdte szedni a Nicovalid-ot, most holt tart a dohányzásával??? Előre is köszi a választ.
2013. febr. 4. 12:36
 23/52 m1_kriszta válasza:
Én azóta nem gyújtottam rá mióta szedem egyáltalán, 3 hete szedem kb. A párom egy-két szálat szívott el az elején, de azóta ő sem.
2013. febr. 4. 12:39
 24/52 anonim ***** válasza:

Sziasztok! Mivel sokan írtátok itt, hogy megvettétek a készítményt, érdekelne a dobozon levő OETI. engedély száma. Egyrészt, mivel krónikus betegségeimre elég komoly gyógyszereket szedek, másrészt, mert a Nicovalid oldalán szereplő, Akik már leszoktak menüpont alatt szereplő egyik férfi nem biztos, hogy K.Zoltán, tekintve, hogy a képét ezen az oldalon Kevin Alderman néven megtaláltam: [link]

Előre is köszönöm a válaszokat.

2013. febr. 4. 17:15
 25/52 anonim válasza:

Hát igen, ez elég gyanús... elég átverésnek tűnik... Főleg saslesz válaszai. Gyanítom, hogy ő a cégnek dolgozik :)

Ez vagy egy homeopátiás (hatóanyaggal nem rendelkező) baromság, vagy sima nyugtató gyógynövényeket tartalmazó készítmény, amivel meg az a probléma, hogy ugyanúgy lehet mellékhatása, ergo az, hogy azt állítják a készítménynek nincs mellékhatása.... az megint átverés lehet. Kivéve, ha homeopátiás...de akkor megint átverés a dolog :)

Arról már nem is beszélve, hogy az oldalon lévő (Akik már leszoktak) képek "nem valós" emberek:

1. kép: egy orosz nő

2. kép: külföldi komikus

3. kép: nincs találat google-ben

4. kép: egy külföldi fotós képei között található meg, tehát ő sem magyar.

Tehát: soha, egyikük sem szedte ezt és nem szokott le. Lehet, hogy nem is dohányoznak :)

A cégvezető nyilvános adatai:

Koletán Szabolcs (an.: Szentgyörgyi Rita Mária)

Születési ideje: 1985/07/04

3300 Eger, Munkácsy Mihály utca 9.

2013. febr. 6. 11:44
 26/52 anonim válasza:

Még valami: A cégvezető (Koletán Szabolcs) facebook elérhetősége:

[link]

2013. febr. 6. 11:56
 27/52 anonim ***** válasza:
Köszönöm szépen a választ. Nekem is elég gyanús a dolog. Ha nem is homeopátiás, valami teljesen ártalmatlan gyógynövénykeverék lehet benne, mert tudomásom szerint vannak olyan gyógynövények, amelyeknek a főzetéből kortyolgatva-mivel kesernyés-, ha nem is leszokni, de a dohányzást csökkenteni lehet, meg igazából nyugtató gyógynövények is vannak.
2013. febr. 7. 18:57
 28/52 tulip100 válasza:

Nekem apukám tüdőrákban halt meg a cigi miatt, napi két dobozzal szívott. Sajnos én is rászoktam, több mint egy dobozzal én is elszívok. Apukám és a párom miatt akartam leszokni.

Először a tapaszt próbáltam de nem nagy sikerrel, ugyanúgy kívántam továbbra is. Utána vettem meg a nicovalid kapszulát. Ezzel pedig már az első pár nap után éreztem a hatását és sokkal könnyebb volt a leszokás. Úgyhogy szerintem az húzza le aki szedte is.

2013. febr. 8. 12:03
 29/52 kimi0001 válasza:

Afm!

Én 3 hete szedem, mellékhatását eddig nem tapasztaltam. Az adagomat az első pár napba lecsökkentettem, de már nem letettem teljesen. Az elvonási tüneteket pedig könnyebben tudtam kezelni.

2013. febr. 8. 12:20
 30/52 anonim válasza:
Jajj, hogy próbálkozik a cég azzal, hogy ide írogat és védi a készítményt :D
2013. febr. 8. 13:42
1 2 3 4 5 6

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!