Katlina kérdése:
Találtam egy oldalt ahol egy Nicovalid tablettát reklámoznak elérhető áron! Valaki szedte már ezt a készítényt? Segített, hogy könnyebben viselje az elvonási tüneteket?
Figyelt kérdés
2013. jan. 15. 16:00
1/52 Bandi Luxenn válasza:
Erre én is kíváncsi lennék (:
2/52 anonim válasza:
Én ma kezdtem el szedni, egyenlőre még semmit nem tudok róla mondani, de majd jelentkezem. :)
3/52 A kérdező kommentje:
Erre kíváncsi leszek kérlek írj majd ha van változás akkor is ha nincs.Tapasztalat minden érdekel róla
2013. jan. 15. 20:26
4/52 saslesz válasza:
Másfél hete szedem, idáig napi 1 dobozzal szívtam el,de már a második nap után éreztem a hatását és nem kívántam annyira a cigit. Próbálkoztam már régebben segítség nélkül is leszokni de úgy nem sikerült,most pedig már másfél hete nem gyújtottam rá :)
5/52 anonim válasza:
saslesz! És, hogy csináltad? Amikor elkezdted szedni, akkor egyből abba hagytad a dohányzást vagy vártál vele egy párnapig?
6/52 anonim válasza:
Hol tudom megvásárolni??? Nem szeretnek internetről rendelni???Segítségeteket előre is köszi!!!!:)
7/52 anonim válasza:
Én internetről rendeltem 2 dobozzal 8800Ft-ért.
8/52 saslesz válasza:
Igen, rögtön letettem a cigit, amikor elkezdtem szedni.
Csak a neten lehet venni, mert írtam nekik egy mailt ezzel kapcsolatban és azt írták vissza, hogy egyelőre csak a neten lehet rendelni.
9/52 anonim válasza:
Nagyon kecsegtető amit erről a termékről írnak!!Párom és én is dohányzunk és szeretnénk letenni végleg a cigit.Csak sajnos kicsit tartok tőle hogy esetleg nem az van a dobozban amit kínálnak volt már rá példa( Tv műsorokban) és ezért tartok nagyon a netes rendelésektől még is csak beszedem....Várok egy picit nyomon követem a hozzászólásokat és ha meggyőzőnek tartom akkor rendelek én is!Szép napot mindenkinek!!:)
10/52 lauf.levi válasza:
Én 30-40 szálat szívtam naponta, reggelenként állandóan köhögtem,már nehezen vettem a levegőt is. A feleségem találta a neten ezt a kapszulát és elhatároztam hogy megpróbálok leszokni. Nem hagytam abba teljesen egyik napról a másikra, hanem harmadára csökkentettem az adagom, de könnyebb sokkal a kapszulával. Pár napja szedem és egy hét leteltével teljesen le akarom tenni.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!