A szüleim nem tudják. Próbáltam már néhány elvonó kúrát, de egyik sem jött össze. Olyat nem mondjatok, amihez sok pénz kell, mert a szüleimtől nem kérhetek. KÖSZI a válaszokat.
Gratulálok! Amúgy meg aki le akar szokni, az le is tud szokni mindenféle vacak drága holmi nélkül!
2012. dec. 5. 15:32
3/23 anonim válasza:
Akarat, az ingyen van és még a szüleidnek sem kell elmondanod.
Nekem ezzel sikerült.
2012. dec. 5. 15:33
4/23 $weci válasza:
Hazaértek majd én leszoktatlak kisfiam!!!!
2012. dec. 5. 15:35
5/23 anonim válasza:
Már bocs, de a szüleid jól odafigyelhetnek árd, ha nem vették észre, hogy cigizel. Ha napi 8-10 szálat elszívsz, akkor az baroimra érződik rajtad! És ezt a szagot nem veszi el sem a rágó, sem a dezodor.
Akarat kell és meg van oldva.
Mellesleg, szerintem ez kamu: 9 éves korodtól aktív dohányos vagy? Wtf? Azt meg hogy? 9 évesen én még babáztam és levelet írtam a mikulásnak...
2012. dec. 5. 15:36
6/23 anonim válasza:
A jóanyád nem veszi észre,és 9 évesen sem vette le,hogy cigizel,büdös vagy és hasonlók? Te kamuzol fiam.
2012. dec. 5. 15:36
7/23 anonim válasza:
Persze 8-10 szál, és még élsz, és még nem vették észre
Jó sokat foglalkozhatnak veled a szüleid, nem érzik hogy mennyire büdös vagy, már bocsi, de nem lehet mást mondani erre
2012. dec. 5. 15:40
8/23 anonim válasza:
# 5/7
Én még ma is levelet írok :D Sose lehet tudni
F/20
2012. dec. 5. 15:41
9/23 anonim válasza:
mond el anyádéknak és garantálják hogy le fogsz szokni róla... nah menjél szépen leckét írni...
2012. dec. 5. 15:41
10/23 A kérdező kommentje:
De neeeeeeeeeeem! kajakra, 9 éves koromtól. Mondjuk akkor még nem ennyit, de hetente 1szer 2szer szívtam. Amugy meg óvatos vagyok. Parkba, meg nyílt területeken nem szívok, nehogy a szomszédok meglássák, vagy anyám ismerösei. nem azért csinálom, hogy menő legyek. A legjobb barátom sem tudja...
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik. Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!