Kezdőoldal » Egészség » Dohányzás » Azta segitseg kiszMoltam h...

Azta segitseg kiszMoltam h amennIt elcigizek egy evbe kb nyaralni tudnek menni dubaiba. Botrany. Hogyan szokjak le? Tapasztalatokat!

Figyelt kérdés
Nemszereteem mert csunya leszek tole, draga es visszataszito foleg h 18 eves lany vqgyok...segitseg!
2012. okt. 5. 17:52
 1/8 anonim ***** válasza:
Elsősorban inkább tanulj meg helyesen írni, és azután tedd le a cigit!
2012. okt. 5. 18:05
 2/8 anonim ***** válasza:

Apám 16 éves korától csinálja ezt, és most 44 éves..

Gondolhatod már mi mindenünk meglenne, nem panelban laknánk az is biztos

Toll papír kéne neki is, és kiszámolni mennyit el füstöl, akkor talán rájönne és belátná

Hogyan szokj le? Egyszerű, mikor boltba mész ne vegyél cigit ettől jobb nem kell, és a falra is mászhatsz otthon akkor se lesz mit szívni, hülyeség mondani hogy pótcselekvést keress, akiben meg van az akaraterő az nem nyúl hozzá akár ebben a perc-ben se..

Én úgy beszélek hogy nem cigizek, de nem is kell mert tudom hogy sok cigis mekkora sumák, csak kibúvót keresik a leszokás helyett..

A motivációm és érveim hogy ne cigizz:

Nem szívesen csókolnálak meg

Illet az ölelést is mellőzném

Hiába mosnád a fogad, mélyről a tüdőből jön felfelé a büdösség

Szia :D

20/F

2012. okt. 5. 18:07
 3/8 A kérdező kommentje:
Jaj tudok helyesen irni ne okiskodj itt nekem:D telorol irok csak... 2. Valaszolo koszi a tippet:D
2012. okt. 5. 18:22
 4/8 anonim ***** válasza:
Az első pár nap nagyon nehéz lesz,de utána könnyű lesz.Elhatározás kérdése.
2012. okt. 5. 21:24
 5/8 anonim ***** válasza:
100%

Osztom az előttem szóló véleményét miszerint tanulj meg előbb helyesen fogalmazni. Én vettem a fáradságot, hogy elolvastam(legalábbis megpróbáltam) a kérdésed és válaszolok is rá, tehát a minimum, hogy közérthető emberi nyelven teszed fel a kérdést Vagy, NE TEDD!

Válsz a kérdésre: Ez csakis elhatározás kérdése. Ha igazából nem akarsz leszokni akkor nem is fogsz tudni. Viszont ha valóban le akarod tenni akkor a segítségedre lehetnek a különboző nikotin tartalmú készítmények, pl nikotin tapaszok vagy rágó ami csökkentheti a nikotin utáni vágyat. Viszont van egy másik dolog is: a berögződött mozdulatokat kell elhagyni ami valamivel nehezebb, mert arra nincs semmilyen pót szer.

Vagy még egy dolgot kipróbálhatsz ami nem tudom működik e de te majd megmondod: Szívj el annyi cigit amennyit csak bírsz, míg rosszul nem leszel és utánna talán rá sem tudsz nézni többet.

2012. okt. 6. 05:35
 6/8 anonim ***** válasza:
Én kb 8 hónapja kezdtem el party dohányosként de 5 hónapja stabilan cigiztem most leszokóban vagyok és én nagy dohányos voltam mégis könnyő mert sportolok mellé. Annyira nem is hiányzik. Jól esne néha rágyujtani de nem kaparom a falat. És csak annyit tennék még hozzá hogy én ennyi idő alatt elbasztam kb 40-50 ezret rá. Nem éri meg.
2012. okt. 7. 10:09
 7/8 anonim ***** válasza:
Ha leteszi a cigit a kezéből igenis tud helyesen írni :D
2012. okt. 15. 23:24
 8/8 anonim válasza:

fokozatosan szokj le.

mindig egyre kevesebbet ha egy nap 3 cigit szívsz minden nap egyre kevesebbet ha nem bírod akkor hetetnet egyre kevesebbet.ha mész valahová csak annyi cigit vigyél amennyi a napi adagod.

ha gyenge vagy akkor ki búvókat keresel pl:jaj olyan ideges vagyok nem bírom,doga elött el szívok egyet stb...

és ha ez sem elég e mellet vegyél olyan nikotin tapaszt vagy mit.

2012. okt. 23. 12:05

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!