Kezdőoldal » Egészség » Dohányzás » Szerintetek most mit csináljak...

Szerintetek most mit csináljak? Szokjak rá? 14/L

Figyelt kérdés

szóval 14 éves vagyok és 2 éve beleszerettem egy srácba. Nagyon sokat sírtam és egyszer az egyik haverom cigivel kínált, aztmondta ettől jobb lesz. Azóta ha elkezdtem sírni "miatta" akkor elszívtam egyet. DE csak akkor amikor sírtam. Máskor nem is kívántam. 1 hete összejöttem a sráccal, persze nagyon nagyon boldog vagyok de tegnap elpusztult a 3 éves aranyhalam (R.I.P :'()

és sírdogáltam kicsit, és brutálisan megkívántam egy cigit és el is szívtam...ma már jobban vagyok, szomorú ugyan, de nem sírok és egyáltalán nem kívánom, sőt...szóval az van hogy mivel évekig csak akkor szívtam amikor sírtam, valahogy erre programozódott a szervezetem....szerintetek mit csináljak? Megengedhetem magamnak azt a pár szálat ami szükséges hogy jól érezzem magam?

2012. júl. 30. 10:58
1 2
 1/19 anonim ***** válasza:
100%
Így kezdődik a függőség...
2012. júl. 30. 11:05
 2/19 anonim ***** válasza:
100%
A "szokjak rá?" kérdést kicsit későn tetted fel. Már rászoktál. De most még könnyebben letehetnéd, mint hogyha ezt folytatod még évekig. Ráadásul most még megnyugtat a cigi, később már nem fog, annyira hozzászoksz. Az életben érik szomorú dolgok az embert, de a cigi nem oldja meg ezeket.
2012. júl. 30. 11:06
 3/19 anonim ***** válasza:

Nehogy rá szokj! Eszednél vagy te?

Az alkalmi dohányzás még oké, bár nem 14 évesen. Megengedni megengedhetem magadnak, de nem vagy normális ha ezt akarod csinálni. A cigi nyugtató hatása félig meddig placebo is,mert elhiszed h lenyugtat. Inkább keress magadnak valami mást ami megnyugtat, mittudomén kispárna csücsök morzsolása, papír tépkedés, de ne dohányozz ilyen fiatalon!

Én is alkalmi dohányos vagyok, de 21 éves. 18 éves koromban kezdtem el alkalmizni.

Szóval ne tedd szerintem!

2012. júl. 30. 11:08
 4/19 anonim ***** válasza:
Aranyhalat megsiratni? xD
2012. júl. 30. 11:22
 5/19 A kérdező kommentje:

szerettem azt a halat :) :(

és köszi a válaszokat, elgondolkozok ezen...

2012. júl. 30. 11:24
 6/19 anonim ***** válasza:
Az aranyhalat 14 évesen megsiratni sokkal normálisabb dolog, mint rágyújtani. Előbbi arra utal, hogy az illető szerette, kötődött az állatához (még ha az sokak szemében csak egy vacak aranyhal is...), a cigi meg gyengeség, és a kibúvás az élet szomorúbb oldalai alól.
2012. júl. 30. 11:45
 7/19 anonim ***** válasza:
40%
úr isten. űber brutális szánalom ez az írás. Gondolom csak indokot keresel, hogy miért cigizz, h ezzel vagánykodhass.
2012. júl. 30. 14:43
 8/19 A kérdező kommentje:

ezzel a vagánykodós szöveggel ne fárassztaok....jó? nem vagyok rá büszke, sőt mérges is vagyok magamra amiért annak idején kipróbáltam....pár ember tudja hogy ez a helyzet, de bennük megbízok és nem mondom el senkinek, mer szégyellem.

Úgy bírom az olyanokat akik rögtön letámadnak hogy menőzni akarok....

ja és holnaptól nem cigizek.

2012. júl. 30. 14:47
 9/19 A kérdező kommentje:

*fárasszatok

*mert

2012. júl. 30. 14:48
 10/19 anonim válasza:
mond el szüleidnek ! kapsz egy kis büntit, de most jobb h tönkre teszed az életedet ? ők majd tudják h mit csinálj h minél gyorsabban leszokj !!! mert ha most nem tudod abba hagyni, később már csak vér árán szinte !!!
2012. júl. 30. 16:14
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!