Kezdőoldal » Egészség » Dohányzás » Lehet bajom 13 éves cigitől?

Lehet bajom 13 éves cigitől?

Figyelt kérdés
Megtaláltam apám régi cigijét ami már a3 éves.Ez megromlik vagy lehet tőle valami bajon ?
2012. nov. 1. 19:41
 1/8 anonim ***** válasza:
100%
Hát ha a cigi idősebb mint te, akkor nem javaslom az elszívását, egyébként nem lesz tőle semmi bajod.
2012. nov. 1. 19:45
 2/8 tetris ***** válasza:
75%

Édes Fiam! Ugye magad se gondolod, hogy majd akad itt egyetlen komoly gondolkodású felnőtt, aki majd azt írja neked, hogy szívjad csak nyugodtan!?

Igen, lehet bajod tőle!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

2012. nov. 1. 19:47
 3/8 A kérdező kommentje:
Ha penészes akkor sem ? Ez nem tűnik annak te van 1-2 száll ami már igen.Ha ez penészes egy kicsit és elszívom akkor sem lehet bajom ?
2012. nov. 1. 19:49
 4/8 A kérdező kommentje:
18 éves vagyok mielőtt ... Nem cigizem rendszeresen csak néha-néha .. úgyhogy ne kövezz meg oktass tudom mivel jár csak válaszolj a kérdésemre légyszíves :)
2012. nov. 1. 19:50
 5/8 tetris ***** válasza:
A penész rákkeltő hatású anyagokkal van tele.
2012. nov. 1. 19:55
 6/8 A kérdező kommentje:
Ahogy sok minden.Jó tudom rossz meg minden de akkor ha elszívom hirtelen nem lesz tőle nagyobb bajom mintha cigit szívnék ?
2012. nov. 1. 19:59
 7/8 anonim ***** válasza:
Azok az összeesküvés-mániások jutnak rólad az eszembe, akik a chemtraillel kiszórt mérgek miatt aggódnak, és közben dohányoznak. :D
2012. nov. 2. 10:35
 8/8 anonim ***** válasza:
Nem hiszem, hogy rögtön le fog száradni valamelyik testrészed tőle. :) Szívj bele egyet, megérzed az ízét és ha tetszik, szívd el. Nem fogsz belehalni.
2012. nov. 3. 18:06

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!