A mentolos cigitől lehet nagyobb bajom, mint egy átlag cigitől?
Nem tudom, nem hiszem.
Ha aggódsz az egészségedért... szerintem tudod mit kéne tenned. Hogy mit kéne letenned.
Mentolos Marlboro-t: 630Ft ha jól tudom, de van Mentolos Pall Mall is, ez 590HUF
aztán van egy Luxusmárka cigi, a Djarum nem tudom hallottál-e már róla, de valami hihetetlenül finom! Viszont salynos ha jól tudom M.O. -on mentolosat nem lehet belőle kapni:( Viszont, van: Cherry, Vanillia, Szegfűszeges (ez a Djarum Black, fekete az egész doboz, és egy piros háromszög van rajta) Mindegyik valami isteni én ilyet ajánlanék neked! Viszont meglátszik a minőség a borsos árán: 1550Ft ja, és a szűrője izesített, ha megnyalod a szád cigi után olyan ízt fogsz érezni mint amilyet szívtál:)
Egyébként a mentolos cigitől impotens lehetsz! tehát mindennapi cigiként mentolost nem ajánlok!
Egyébként a mentolos cigi nem okoz impotenciát.
Baromság az egész.
Köszönöm a válaszokat!
Egyébként ilyen mentolos cigiket bárhol lehet kapni?
dunhill switch, én black-et szívok (fekete), de ha te nem szoktál, akkor neked elég a szürke is, az gyengébb
Ebbe van egy kapszula a filterben, összenyomod, és mentolos lesz, ennek jó az íze, mióta kipróbáltam, mást nem is szívok
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!