Kezdőoldal » Egészség » Dohányzás » Ennyi cigitől lesz később...

Ennyi cigitől lesz később "bajom", és lehet valamivel helyettesíteni?

Figyelt kérdés

Szóval 2 hónapig cigiztem, ez alatt elment másfél doboz. De letettem mert úgy kényszert nem igazán éreztem hogy most szívjak el egyet, viszont nekem ez nagyon jó stresszoldó volt...pont azért kezdtem el mert annyi ideg volt bennem amit lecsillapított. De visszaszokni nem akarok, mert amúgy egészségesen élek, étkezem, és nem akarom ezzel tönkretenni. A cigit lehet valami mással helyettesíteni? mármint hogy a sok idegességet "levezessem" valahogy? Mert félek hogy megint visszaszokom ha jönnek a stresszes "időszakok"..

18l

2011. jún. 11. 10:41
 1/9 anonim ***** válasza:
41%
kislabdák nyomirgatása, rágógumi (vigyázz túlzott használata hasmenést okoz), toll kattogtatás, éneklés, futás, dobolás, öldöklős játékok...
2011. jún. 11. 10:45
 2/9 anonim ***** válasza:
Hát vannak nikotintapaszok meg ilyenek,de 2 hónap alatt szívtál el 1,5 dobozt? Mert az annyira minimális,hogy a helyett nem kellene szerintem pótszer,meg semmi ilyen pótcselekvés... a cigi amúgy is méregdrága...a stressz levezetésére remek dolog a sport,attól úgy kikészülsz,hogy nem lesz erőd stresszelni... remek feszültségoldó,ha komolyan veszed...és a komolyanvételt most én nem úgy értem,hogy hivatásos sportolónak kellene állnod...
2011. jún. 11. 10:48
 3/9 A kérdező kommentje:
Sportolok, napi szinten, de az idegességet nem vezeti le..
2011. jún. 11. 10:59
 4/9 anonim válasza:

Én életemben két dobozzal nem szívtam el, ezeket is az utobbi két hónapban...

Ugyanabban a cipőben járunk...

Neaggódj ennyitől még nem lesz semmi bajod...

Ennyi ellen még nem kell semmilyen szer, csak akarni kell!

Valamint egy-egy száltól még nem szoksz rá...

Nekem itt van a személyes példa, apám...

Aki 8 éve dohányzik, napi fél dobozzal, nemrég ment el tüdőszűrésre és nincsen rákja, meg semmi komolyabb baja...

Egy másik ismerősöm napi egy-két szálat szívott el már 5-6 éve és szintén nem volt semmi baja...

Le akartam beszélni rólla, azt mondta, hogy letudná tenni, Én mondtam neki, hogy nemhiszem, és sikerült neki...

Tehát csak akarni kell!

2011. jún. 11. 11:08
 5/9 anonim válasza:
Ennyitől még nem lesz semmi bajod, de ha le akarsz szokni, akkor csak egyszerűen nem veszel többet...
2011. jún. 11. 11:09
 6/9 anonim ***** válasza:
zenélj,kattogj,rágózz...a kattogással óvatosan,mert mások agyára mehet...én is csak itthon csinálom,máshol folyamatosan rágózok...
2011. jún. 11. 11:30
 7/9 A kérdező kommentje:
Már leszoktam ha nem azt írtam volna...csak tegnap is elfogott az idegesség és hirtelen cigiért akartam nyúlni mikor ráeszméltem h nincs. Ezért kéne vmi ami "helyettesíti" a cigit.
2011. jún. 11. 12:02
 8/9 anonim ***** válasza:

a legtöbb embernek azért nyugtató a cigi, mert azért ideges, hogy nem gyújthat rá. És amikor rágyújt akkor megnyugszik.

Szóval ez hülyeség hogy a cigi nyugtató.

De egy tipp - ha annyira stresszes vagy akkor káromkodj egy cifrát. Vagy vegyél mély levegőket :D

2011. jún. 13. 13:05
 9/9 anonim ***** válasza:

Félsz hogy visszaszoksz???:O nem is voltál rászokva a cigire....-.-"" 2 hónap alatt másfél doboz..Annyitól nem szoksz rá.Majd akkor félj hogy visszaszoksz ha évekig cigizel..de ha már most ennyitől nem bírod elég gyenge ember vagy...

L19

2011. aug. 14. 21:52

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!