Megtudta anyukám, hogy kipróbáltam a cigit, de?
Lány vagyok, 15 leszek hamarosan.Amióta tudom az eszemet a szüleim cigiznek(elváltak amúgy) és mindig úgy álltam a cigizéshez, hogy: "fúj, soha,soha!"
Erre most kb. 1 hete kipróbáltam, mert a barátnőmmel találtunk egy doboz cigit(10 szál volt benne) és tegnap rákérdezett az anyukám, hogy kipróbáltam- e a cigit én meg nem hazudok a saját anyukámnak ezért elmondtam neki, hogy igen és semmit sem reagált rá.Annyit mondott, hogy jó, hogy őszinte vagyok vele és tudja jól, hogy nem fogok rászokni.
Persze én nem is akarok rászokni csak itt van a táskámba még 8 szál cigi és érzek olyan késztetést, hogy szívjam el...:/ de nem akarom!mert tudom, hogy káros és persze, ha még 2 szálat elszívok nem leszek halálos beteg csak lehet az lesz az a pont, amikor rászokok..
szerintetek mit csináljak?
Ti voltatok már ilyen helyzetben?
Köszönöm szépen előre is!:)
Én pont így szoktam rá lényegében a cigire.
Apám elköltözött amikor elváltak és jóval utána megtaláltam egy nálunk felejtett doboz cigijét.Bnőmmel ketten elszívtuk szép lassan aztán amikor elfogyott össze dobtuk a pénzt a következő doboz cigire...
Ha nem akarsz rászokni,tényleg dobd ki vagy add oda vkinek.
""Ha van akaraterőd, akkor nem fogsz rászokni." - én meg úgy gondolom, hogy ha van akaraterőd, akkor nem szívod egyáltalán, mert ki mered mondani..."
És ha szívni szeretném, mert szeretem? Akkor mit mondjak? Pipázni is szoktam otthon egyedül, mert szeretek. Akkor itt hol a megfelelési kényszer?
Nem fogom kidobni, annál maradtam, hogy a barátnőmmel elszívjuk és adunk másoknak is.
Amúgy Viceroy a márkája, szerintem nem olyan jó, de a barátnőmmel pár napja cseréltünk 2 sráccal és kaptunk tőlük 2 mentolosat:)
Na az viszont nagyon jó!:)
Jajj menjetek már.;)
Nekem anyukám azt mondogatta mindig, hogy próbáljam ki a cigit, csak ne szokjak rá. (mellesleg, ő 11 évesen cigizett először, én 14 évesen)
Nem mondom, hogy pontosan követtem azt, amit anyu mondott, de nem dohányzom napi szinten, csak bulikon max 4-5 szálat. Olyan is volt, hogy egy barátnőmmel suli előtt elszívtunk pár szálat, mert megmaradt fél doboz cigink :D (de ez csak kb 2-3 alkalommal volt). Utólag vissza gondolva ez vicces nekem, ha rágondolok csak mosolygok mindig :DD
Nem mondom, hogy örülnek neki a szüleim (bár ők csak 1-2 szál cigiről tudnak, néha bulizáskor), de különösebben nem problémáznak rajta szerencsére. :)
"Nem fogom kidobni, annál maradtam, hogy a barátnőmmel elszívjuk és adunk másoknak is.
Amúgy Viceroy a márkája, szerintem nem olyan jó, de a barátnőmmel pár napja cseréltünk 2 sráccal és kaptunk tőlük 2 mentolosat:)
Na az viszont nagyon jó!:)"
Hoppá! Már kezdesz is rászokni! A mentolost pont azért találták ki a dohánygyárak, hogy könnyű legyen rászokni! ha rajtam múlna, akkor betiltanám!
Most tedd le, mert később egyre emelkedni fog csak az adagod!!!!! Napi 1-2 szál, majd 4-5, majd fél doboz, majd egy doboz...
Na és ez iszonyat sokba kerül!
Ne a tüdőrákra gondolj, mert az hosszú távú hatás! Gondolj a tövid távúakra!
-Büdös száj
-Köhögés
-Sárga fogak
-Bagószagú bőr
-Felesleges pénzkidobás
Napi egy doboz cigi egy éven át, egy kétszemélyes üdülés valami meleg éghajlatú országban! (240 000 Ft)
Na de napi fél doboz is évente 120 000 forint, napi 1/4 doboz is 60 000 forint.
Ha lenne cigire spórolt pénzed, költsd el gyorsan másra! Vegyél belőle magadnak valamilyen ruhát!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!