Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Szoptatás » 6 hónapos a kislányom, sajna...

6 hónapos a kislányom, sajna egyre kevesebb a tejem, pedig már mindent kipróbáltam ( More Milk, homeopátia, teák) és sajna nem lesz több. Mit csináljak? Hogyan pótoljam a tejet?

Figyelt kérdés
Pótolni próbálnám tápszerrel, de nem fogadja el. Többet is kipróbáltunk már tápszerbe, de egyik sem kell neki.

2012. júl. 14. 16:30
 1/5 anonim ***** válasza:
Hát pedig mást nem nagyon lehet tenni. Esetleg próbáld meg hogy ugyan abban a pózban eteted üvegből, amiben szoptattál. És rakd is oda a melledhez az üveget, szorosan magadhoz a kicsit, akkor hátha "át tudod verni" :)
2012. júl. 14. 18:50
 2/5 anonim ***** válasza:
Én gyógynövényboltba vettem Lucerna étrendkiegészítő tablettát - ajánlották - és 3 nap után úgy keltem fel, hogy ömlött a tejem, átázott a ruhám. Azóta elég a tejem Ezt próbáld ki, csak ajánlani tudom.
2012. júl. 14. 21:40
 3/5 anonim ***** válasza:
Karamalz ital, alkoholmentes sör?
2012. júl. 14. 22:38
 4/5 anonim ***** válasza:

Hányszor szoptatsz? Milyen időközönként? Mennyit fejsz? Jelzi a baba, hogy kevés neki a tej?

Szerintem nem főleg a mindenféle tejszaporító ezmegaztól nő a tejtermelés, hanem a rengeteg ingertől, ami éri a mellet. Gondolj csak a természeti népekre, vagy akár menj vissza 100 évet, akkor még nem volt more milk kapszula. Mit tudtak/tudnak csinálni a nők? Szoptatnak éjjel-nappal. Szánj rá 3-4 napot és bízz benne! :)

Ha elkezdtétek a hozzátáplálást, akkor is mindig szopi UTÁN adj neki kaját, azaz éhesen szopjon, ne akkor, amikor már "jóllakott", úgy hatékonyabb lesz.

2012. júl. 14. 23:19
 5/5 A kérdező kommentje:
nagyon köszönöm a segítséget és a tanácsokat! Megfogadom, hát ha segít vmelyik! 1000 hála mindenkinek!
2012. júl. 17. 17:10

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!