Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Szoptatás » Nem lesz több tejem? Mindent...

Nem lesz több tejem? Mindent kipróbáltam serkentésre, de nem akar több lenni.

Figyelt kérdés

Jó pár napja (5-6) hiába próbáltam már mindent,hogy serkentsem nem lesz több tejem. A lányom pedig mintha mindig éhes lenne, amennyit csak tudom adom neki a cicit. Létezik, hogy az ő igénye már ennél több?Öt és fél hónapos.

Máskor is volt már, hogy kevesebb volt a tej, de akkor használt a serkentés. Most a görögszénamag kapszulát szedem, és amennyit tudom mellre teszem.

2010. dec. 29. 07:09
 1/3 anonim ***** válasza:

Nem ismerem ezt a kapszulát, de a tejserkentés legjobb (és szerintem egyetlen biztos) módja a gyakori mellretétel.

De szerencsére már 5,5 hónapos, nem 2 héten fog múlni, ezért ha valóban éhesnek tűnik és nem csak te aggódod túl, akkor kezdd el nyugodtan a hozzátáplálást. Gyümölcsökre gondoltam, nem tápszerre!!!

2010. dec. 29. 07:18
 2/3 anonim ***** válasza:

Mik a jelei annak, hogy még éhes lenne?

Másik cicire is ráteszed egy szoptatás alatt?

2010. dec. 29. 10:38
 3/3 A kérdező kommentje:
Igen, mindkét mellből szoptatom. Főleg éjjel nagyon nyugtalanul alszik, felébred, eszik bealszik, és egy óra múlva ismét ébred, mert éhes.
2010. dec. 29. 12:22

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!