Bbabám egy hónapos. Sokat bukik. Már minden praktikát kipróbáltam semmi nem jött be. Utolsó reményem a nutriol por?
Szia!
Az én babám és a sógornőmé is bukott. Nem tudtunk csinálni ellene semmit, én semmilyen port nem használtam. Ki fogja nőni legkésőbb akkor múlik el mikor bevezeted a szilárd ételeket. Szerintem ne adj neki ilyen porokat. Amíg hízik és gyarapszik, addig légy türelmes. Sok mosás, és sok csuklás, de hidd el elmúlik.
Ha egyébként jól gyarapszik, akkor hagyjad, ne kínozd szegényt. Bukik és kész. Mindkét gyerekem rengeteget bukott, néha úgy nézett ki, több kijött, mint bement.
Ha elkezded hozzátáplálni, szépen elmúlik majd. Addig meg ruhacserék, padlótörölgetések....tudom, tudom.
Első babánál még rettenetesen zavart. Amikor bejelentkeztek a babalátogatók, egyből azonkezdtem filózni, hogy csináljam, hogy jóllakott legyen, bukásokon is túl legyünk, de még ne legyen éhes....
Második babánál már nem izgat. Bukik, feltörlöm, megtörlöm, átöltözünk (mindketten :-), aztán kész, ez van. De van, hogy előkét teszek a nyakába, valamennyit felfog.
Szia!
Első vagyok. Igen, sajnos mi is sokszor felébredtünk, nekünk még az is baj volt, hogy próbálta visszanyelni szegénykém és még a csuklás is rájött. Éjszaka5*-6*-os is ébredtünk :(. Kibírtuk.
Ezeket a tejsűrítőket az én orvosom nagyon nem ajánlotta. Te vagy az anyukája, te tudod, én mindenesetre mostam, megy öltöztettem, meg mostam, meg vetkőztettem, meg mostam.....:).
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!