10 naposak vagyunk és a szoptatás sajnos kész kin, meddig tart ez a fájdalom ahogy a bimbóm fáj? Pedig kenem is 2 féle krémet is kipróbáltam, meg az anyatejet is, meddig tart?
kell egy idő ameddig a melled megszokja az igénybevételt.
ha kened még rosszabb mert jobban felpuhul és gyakrabban lesz rajta sérülés..
nem ajánlom
cicizés végeztével préselj ki egy csepp tejet és kendd el a bimbón vagy babanyálat.
nem kell melltartóbetét se mert az is csak segiti a felpuhulást és dunsztban tartja a melleket ha meg sérülés lesz rajta nem is gyógyul...
igy ha ezeket betartod egy hónapon belül változnia kell a helyzetnek - sőt hamarabb-
a mellretételt a védőnő is ellenőrizheti
nekem ugyanez volt.minden szotatás egy rémálom, folytak a könnyeim és markoltam mindent ami a kezem ügyébe akadt, orditani tudtam volna ugy fájt, és még fejtem is ráadásul h több legyen.nem hittem el h ez elmulik egyszer,és többször mondtam h kész ennyi nem cisnálom tovább.eztán persze mégis a babáért.
és láss csodát a 3hétre sokat javult,4hetes volt a baba mikor már semmi fájdalom nem volt. most 10hetes és egy élmény a szoptatás:) komolyan, én is pokolnak élte meg az elején,de én csak biztatni tudlak h ne add fel, mert tényleg jobb lesz, akkor én sem hittem!!!kitartás!!!
Csak bíztatni tudlak... nekem is fájt, sebesre, véresre rágta kislányom a mellbimbóimat. Rosszul indítottunk. Nekem a bimbóvédő vált be és az, hogy az első egy-két hétben nem raktam óránként mellre a gyereket és bármennyire is fárasztottak a fejéssel, nem tettem. Inkább adtam egy kis tápszerpótlást, de csak keveset és nem szoktunk rá! Így tudtak pihizni a bimbók és nem lettek agyonstrapálva. Olyan 3-4 hét után már nem fájtak és nem sebesedtek ki a bimbóim.
Én sem hittem, nagyon kivoltam, de tényleg jobb lesz!!!!!
Én nem ajánlom neked se a bimbóvédőt, se a szoptatások széthúzását, se a tápszerpótlást. Lehet, hogy ez egyeseknek (úgy tűnik) bejött és hosszú távon se okoz majd problémát, de akkor sem javasolt. Nem lehet tudni, kedves Kérdező, hogy nálatok hogyan alakulnak majd a dolgok. Ezek ugyanis számtalan más gondot is okozhatnak, ezért szerintem érdemesebb őket már most az elején elkerülni. Sok vesződségtől kímélheted meg magad...
Én az első hozzászólókkal értek egyet. Helyes szopis póz és mellretétel, esetleg krémezés vagy inkább anyatej, illetve türelem és kitartás. Idővel hozzá fogsz edződni az igénybevételhez!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!