Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Szoptatás » Szoptatás alatt, milyen...

Szoptatás alatt, milyen fájdalom csillapítót szedhetek be? (Fogfájás)

Figyelt kérdés
2010. nov. 30. 21:28
 1/6 anonim ***** válasza:
csakis orvost, gyógyszerészt kérdezz meg erről! ők meg tudják mondani neked pontosan, hogy kiválasztódik-e az anyatejbe vagy se!
2010. nov. 30. 21:32
 2/6 anonim ***** válasza:
szio én algoflexet szedtem
2010. nov. 30. 21:47
 3/6 anonim ***** válasza:

ha felhívod a Heim Pál kórház ügyeletét, megmondják. Többet tudnak róla mi megy át az anyatejbe, mint a fogorvos, illetve ha nem biztosak benne, utánanéznek.

Nővéremnek vesegörcse volt szoprtatás alatt, mire az ügyeletes orvos kiért, már be tudott venni fájdalomcsillapítót, mert meg tudták mondani, hogy melyiket szabad.

2010. nov. 30. 22:05
 4/6 A kérdező kommentje:
Gyerek orvost tudtam felhívni,nekem is algoflex fortém van itthon.Azt mondta,hogy egyet beszedhetek,ma délután van fogorvos,éjszakára bevettem,meg most hajnalba a másodikat,remélem nem lesz baj!!!!
2010. dec. 1. 04:40
 5/6 anonim ***** válasza:
Nekem Panadolt ajánlott a gyógyszerész és a védőnő is.
2010. dec. 1. 09:03
 6/6 anonim ***** válasza:
Panadol, vagy Algoflex forte.
2010. dec. 1. 14:30

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!