Ezek szerint azért írt rám, mert megtudta?!
Sziasztok!
Van egy srác aki tetszik nekem..blablabla.
Ezt rajtam kívül még a srác húga, meg az egyik haverja tudta.. azt mondták nem mondják el neki, ha nem szeretném. Mondom ok... ez így volt egy pár napig. Aztán suliban folyton a közelemben volt, meg minden.. Rám írt Facén is.. csak zenéről dumáltunk meg ilyen általános dolgokról :D
Eddig soha nem beszéltünk úgy igazán, soha nem jött oda hozzám. Előfordulhat, hogy ki fecsegték neki a titkom? (hogy tetszik?) És azért kezdett el közeledni??
Holnap együtt kirándulok vele, meg még pár emberrel.. ki kéne derítenem, hogy mi járhat a fejében velem kapcsolatban.. tanácsot szeretnék kérni tőletek.. :)
Előre is köszi annak aki veszi a fáradtságot és segít.. :))
15/L
kezdjetek jobban ismerkedni ha jól irányítod a dolgokat akkor elcsatanhat egy csók is.
keresd az érzékeny pontját Amoről soha nem beszél. és könnyeb a szive is.
a buszon ülj mellete. kérd meg hogy a fejed rakd az ölébe és beszéljetek majd ha olyat mond ami olyan "furi"
mond ezt : "erről az oldaladról még soha nem láttalak."
ez a legtöbb fiú után megcsókol. 80 %
hmmm.. értem :) thnx.
Hát meg volt a kirándulás.. végig vicceket mesélt nekem :D
Kérte, hogy rakjam a lábam a combjára.. x'dd Meg ilyen "hülyeségeket".. Michael Jakson-t táncolt direkt előttem.. :'))
Remélem tetszem neki..
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!