Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Teherbeesés » Volt koztetek olyan, aki...

Volt koztetek olyan, aki miutan megtudta hogy terhes, megijedt?

Figyelt kérdés
2010. okt. 26. 14:41
 1/7 anonim ***** válasza:
igen, pedig tervezett baba volt. Mégis a két csík láttán tele lettem kétellyel. Egyébként van arról kutatás, hogy a lombikosok is megrémülnek, pedig aztán ők tényleg sokáig várnak a csöppségre.
2010. okt. 26. 14:44
 2/7 anonim ***** válasza:
Persze! Még tervezett babánál is előfordul, hogy hirtelen rádszakad a tudat, hogy mekkora felelősség, mi minden történhet, stb-. Ettől még senki nem lesz rossz anya, majd elmúlik :)
2010. okt. 26. 14:44
 3/7 anonim ***** válasza:
100%

Igen... nagyon megijedtem!

22 éves voltam, komoly kapcsolat volt, de mégis. Hirtelen bepánikoltam, hogy most mi lesz, pedig minden adott volt (nagyon szerettük/szeretjük azóta is/ egymást a párommal, jó anyagi körülmények között élünk) de valahogy a felelősség megrémített. azóta van egy 16 hónapos kisbabám, igyekszem megfelelni a feladatnak, ahogy nő, egyre nagyobb a felelősség, de a férjem remek apuka és nagyon sokat segít :)

2010. okt. 26. 14:46
 4/7 anonim ***** válasza:
Én nem megijednék, hanem egy pozitív teszt láttán azt hinném káprázik a szemem...szóval szerintem én nem hinném el, hogy ez velem megtörténhet.
2010. okt. 26. 15:27
 5/7 anonim ***** válasza:

nekem gyöngyözött a homlokom az idegességtől, amikor elmentem a patikába tesztet venni, mert gyanús voltam magamnak.

A párom pedig a füle tövét vakargatta.

Most másfél éves a fiúnk, és mindennél jobban imádjuk! :))

2010. okt. 26. 16:59
 6/7 A kérdező kommentje:

Mar megijedtem, hogy csak en vagyok ezzel igy. :(

Miota elhagyott a lanyom apja terhesen, pedig tervezett volt, rettegek egy

Ujabb terhessegtol, nehogy ugyanugy jarjak mint az elsovel.

A mostani parom nagyon rendes, szeretnenk kozos babat. Most

Lehet hogy terhes vagyok, bar a clearblue ketszer is negativ lett.

Szeretnek meg egy gyereket, de megis bennem van az hogy ha most terhes lennek

akkor szegyellnem rokonok, imserosok elott pedig nem vagyok mar tini.

Vajon ez is az exemnek koszonheto? Pedig az uj parom tuti nem hagyna el.

Tudom, hogy a terhesseg nem szegyen es majd' 26 evesen nem lenne gaz

Egy masodik gyerek, foleg tartos kapcsolatban, megis felek.

2010. okt. 26. 18:38
 7/7 anonim ***** válasza:

Szia,

Én szerintem lehet, hogy tényleg az exnek köszönhető, próbáltad esetleg ezt megbeszélni a mostani pároddal? Ahogy írtál róla, biztos vagyok benne hogy megértő és még odafigyelőbb lenne, mint mondjuk egyébként. Ha ezen segítene átzökkenni akár nyugodtan jöhetne később még egy harmadik is. :P :)

Kérdésedre válaszolva, tervezett Baba volt, mégis mikor megláttam a fél perc alatt kirajzolódó két csíkot, szerintem egy jó negyed órát fel-le mászkáltam a lakásban, remegett a kezem lábam és azt sem tudtam hirtelen mire gondoljak. Szóval szerintem valamilyen szinten mindenki megijed :) Nyugi! Sok sikert!

2010. okt. 27. 08:06

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!