Kezdőoldal » Egészség » Dohányzás » Szerintetek hogy tegyem le?

Szerintetek hogy tegyem le?

Figyelt kérdés
Le szeretném tenni a cigit. Már próbáltam fokozatosan is meg próbáltam egyből eldobni is de valahogy nem megy. Arra lennék kíváncsi h. nektek h. sikerült vagy mivel helyettesítettétek a cigit a leszokás periódusában?
2012. aug. 29. 16:07
 1/4 anonim ***** válasza:

Szia, én már kimerem jelenteni, hogy lassan leszoktam, bár még csak egy hete gyújtottam rá utoljára, de mintha kicseréltek volna :) Erős dohányos voltam, hat évig szívtam másfél naponta egy dobozzal. De ennek álljt parancsoltam. Én nászút után egyből leraktam, pont otthon voltam hétvégén, és az nehezebb, mert nem voltam korlátozva. Az első két nap rossz volt, fizikai tüneteim voltak, szédültem, émelyegtem, hányingerem volt, egyfolytában aludtam volna, tompa voltam. Folytattam az edzéseimet, amit félbe kellett hagynom, mert éreztem a cigi hatását. Esténként futottam, és egyre jobban ment, pedig hangsúlyozom, még csak 7 napja nem cigizek. Hétfőn bejöttem dolgozni, visszatértem a régi mókuskerékbe és csak azokat az időket kellett kibekkelnem, amikor cigizhettem. Lekötöttem magam. Keddre már semmi bajom nem volt...Ma már élvezem az életet nélküle. Nem mondom, hogy nem kívánom még néha meg, de azt a "poklot" amit az első két napban átéltem, nem akarom újra....

Tegnap ingyen pizzáztam :) mivel amit nem cigire költöttem azt pizzára :) Jó érzés volt.

Még annyi, hogy elolvastam Allen Carr könyvét a nászút alatt, és agyban készítettem fel magam hogy bizony, nem lesz többé a kínpajtásom ez a drogrúd ;)

Hajrá!!!!

2012. aug. 30. 10:17
 2/4 A kérdező kommentje:

Hát igen az biztos h. ha fejbe nem jó minden akkor semmi nem fog menni:)

Szerintem ez ember függő is ám. Lehet h. neked 2/3 nap alatt ment de lehet h. másnak nem menne:) Nagyon köszi a választ:) Megpróbálkozok ezzel én is:) Úgyis jön az iskola lesz elfoglaltságom:)

2012. szept. 2. 10:21
 3/4 anonim ***** válasza:
A kezedben van épp. Az ujjaidat kinyújtod és a tenyered homorítod. A többi már a gravitáció dolga. X)
2012. szept. 4. 11:14
 4/4 anonim ***** válasza:
Champix
2012. szept. 24. 09:15

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!