Kezdőoldal » Egészség » Dohányzás » Ki fogom próbálni a cigit,...

Ki fogom próbálni a cigit, hogyan tegyem?

Figyelt kérdés

Biztos ki fogtok off-olni,de nem érdekel.

Először nem fogom letüdőzni,de csak simán beleszívok??és ha utána le akarom tüdőzni,azt hogy kell?

2010. jún. 25. 12:59
1 2
 1/18 anonim ***** válasza:
ne tedd. én most szokom le.
2010. jún. 25. 13:02
 2/18 A kérdező kommentje:

Lehet,hogy igazad.

De kíváncsi vagyok,hogy milyen és tudom magamról,hogy képtelen lennék ilyen káros dolgokra rászokni,mint a cigi,drog,pia,mert akkor elveszíteném a családomat és nekem őt fontosabbak.Csak kipróbálom és kész:)

2010. jún. 25. 13:04
 3/18 anonim ***** válasza:
úgy kell letüdőzni,hogy beleszívsz a cigibe,a szádba megy a füst,és veszel rá egy levegőt.nagyon furcsa lesz,köhögnöd kell majd tőle.ha nem tüdőzöd le,akkor pedig semmi,csak füst lesz a szádban.
2010. jún. 25. 13:07
 4/18 anonim ***** válasza:
ó, kérlek ne tedd... ha az egészséggel nem lehet meggyőzni, akkor gondolj bele mennyi pénz az, ha valaki rászokik... Én fél éve szoktam le (bármikor visszatudnék szokni), napi 1 dobozzal szívtam, havi 20000 ft, ha nem bulizom, mert akkor havi 25000-re is felment a költsége... és én is így kezdtem anno, hogy hogy is kell leszívni az elsőt... sajnos megmondták...
2010. jún. 25. 13:09
 5/18 anonim ***** válasza:
Kipróbálni azt lehet. Én is kipróbáltam, semmi élvezetet nem találtam benne. Utána nem is érdekelt. Először a szádba szívod, aztán kifújod. Ha le akarod szívni a tüdődbe, akkor ugyanúgy először beszívod a szádba, de utána még egyszer veszel egy levegőt, hogy az levigye a füstöt a tüdőbe. Utána kifújod. A lehető leggyengébb cigivel próbáld, és csak párat szívjál, aztán dobd el a fenébe, és többet elő se vedd. Utána már nem lesz nagy rejtély, szar papírízű füst. Olyan, mintha égett újságpapír füstjét szívnád. Próbáld ki, de ne add el a lelked a dohánygyáraknak, akik a halálodon gazdagodnának meg. Egytől persze semmi bajod nem lesz. De folytatása ne legyen.
2010. jún. 25. 13:10
 6/18 anonim ***** válasza:
0%
Azt például tudtad, hogy a tüdőszövet sejtjei nem regenerálódnak?
2010. jún. 25. 13:13
 7/18 A kérdező kommentje:

Unokatesóm elcsodálkozott rajta néhány éve,mikor 15 voltam,hogy én még életemben nem cigiztem,ez a mai napig így van,viszont nagyon kíváncsi vagyok rá.

Nővérem is cigizik,de csak alkalmanként.Bizonyítékom van arra (és hiszek is neki),hogy csak nagyobb bulikban szokott 1-2szállal elszívni:)

2010. jún. 25. 13:14
 8/18 A kérdező kommentje:

Utolsó:

Köszi,hogy leírtad ezt,de nem hiszem,hogy rászokok.1száltól pedig csak nem halok meg.Egyébként erről mesélt a nővérem,aki biosz faktos volt gimiben.

2010. jún. 25. 13:15
 9/18 anonim ***** válasza:
Akkor viszont ne fogd vissza magad. Mindenki úgy mérgez magát, ahogy akarja. Egy szál cigibe nem fogsz belehali.
2010. jún. 25. 13:23
 10/18 anonim ***** válasza:

szerintem próbáld ki.. 1 száltól nem fogsz rászokni

ha megtetszik még akkoris tudod azt mondani h nem

ha nem tüdőzöd le az pazarlás;)

és előttem már leírták hogykell letüdőzni :D

2010. jún. 26. 13:21
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!