Ha kisbabát szeretnék a közeljövőben, mennyivel elötte tegyem le a cigit? Mennyi idő alatt tisztul ki a szervezetből?
Figyelt kérdés
2011. jan. 14. 21:54
1/5 anonim válasza:
ma még szívd el az utolsót és többet már soha.
2/5 anonim válasza:
sok hónap, úgyhogy tényleg rakd le. Nagyon nehéz, tudom, de meg kell próbálnod.
4/5 anonim válasza:
Rá sem kellett volna szoknod. Soha nem fog kitisztulni a szervezeted. Ezzel nagyban megnövelted a jövendőbeli gyereked vele született valamilyen hiányának esélyét. Ami csak is miattad lesz, amiért voltál olyan eszes rászokni a cigire.
Lehető legegészségesebb babát kívánok! És az ő érdekében ne szokj vissza a cigire!
5/5 anonim válasza:
Hát jól elrémítettek téged!
Én épp nem rég olvastam, 9hónap a tisztulási idő, ami azt jelenti, hogy akkorra már olyan szinten van a tisztulási folyamat, hogy a magzat nem tud "felszívni" a még benned maradt méregből, így nem lesz rá semmilyen káros hatással!
Sok sikert a leszokáshoz, én is most kezdtem hasonló okokból :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!