Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Babák » Utazóágyba hogy/hová tegyem a...

Utazóágyba hogy/hová tegyem a légzésfigyelőt? -megyünk nyaralni, de e nélkül nem akarok elindulni, sőt itthon kiakarom próbálni.

Figyelt kérdés
2009. jún. 26. 13:09
 1/6 anonim ***** válasza:
100%
Van egy kemény matracod, vagy mi a szösz az utazóágyban, arra tedd és aztán rá egy takarót, vagy plédet, vagy hasonló dolgot.
2009. jún. 26. 13:10
 2/6 anonim ***** válasza:
Mi egy pozdorjalapot tettünk az utazóágy "matraca" alá és arra tettük a légzésfigyelőt.
2009. jún. 26. 13:19
 3/6 anonim ***** válasza:

Ugyanúgy a matrac alá...

Nem is értem, hogy ez miért okoz problémát annyi anyának...

Az utazóágy is egy kiságy, csak össze lehet csukni. Ugynaúgy funkcionál, mint a kiságy.

2009. jún. 26. 13:30
 4/6 anonim ***** válasza:
0%
minek a légzésfigyelő? gondolom a nyaralás alatt egy szobában fogtok aludni. hány hónapos a babád? én külföldön élek, itt egyáltalán nem használnak ilyet. azt sem tudom, hogy néz ki.de ha téged megnyugtat...
2009. jún. 26. 13:47
 5/6 anonim ***** válasza:

utolsónak:

Azért mert egy szobában alszol vele, és te alszol, a babád légzését ill nem lélegzését nem fogod érzékelni, főleg az utazóágyban.

Mia benne lésvó fekvőlap alá tettuk és teljesen jó volt

2009. jún. 26. 13:58
 6/6 anonim ***** válasza:

A mi utazóágyunk elég béna, nem lehet sehogy rendesen odatenni a légzésfigyut.

Így mi azt csináltuk, hogy ágy - légzésfigyu - pokróc jó vastagos rétegesen hajtogatva - lepedő - baba.

Én megértelek, én se bírnék nyugodtan aludni nélküle, velünk is jön majd nyaralni :)

2009. jún. 26. 14:34

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!