Nem tudom mit tegyek, vigyük a légzésfigyelőt az utazóágyba?
Nekem 4 hónapos kisfiam van és még csak nem is láttam közelről légzésfigyelőt,bár persze ő 40.hétre született és majdnem 4 kilóval...!
Szerintem nem kell ilyen komolyan venni,kifogod bírni azt a 3 napot hisz 3 hónap alatt is csak 1szer riasztott,akkor sem volt komoly...
Én vittem, engem megnyugtatott. Divat, nem divat, enni nem kér a légzésfigyelő, nem kerül semmibe elvinni.
A Te döntésed. Ha Te ettől leszel nyugodt, vidd, és TE VAGY AZ ANYJA, Te tudod igazán, hogy jó a picinek és Neked is.
Én is nagy légzésfigyelő használó voltam 13 hónapig. Ebben az időszakban 3-szor utaztunk el 3-4 napra, de nem vittük a kütyüt, de még utazóágyat sem, hanem együtt aludtunk a babával.
Nekem az volt egyszer kiakasztó, mikor kb éjfélkor kimerült az elem és nem volt itthon több, és reggelig ki kellett kapcsolni. Hát mit mondjak, semmit nem aludtam, annyira izgultam, hogy mi lesz reggelig.
Szerintem vidd, én is megrögzött használó vagyok, ha már van, viddddd! Egyetértek azzal aki azt írta TE VAGY AZ ANYJA! Döntsd el te! Nem igaz hogy nem haltak meg eddig sem gyerekek én nem vagyok hívő de tudom, hogy még a bibliában is írnak a bölcsőhalálról! És a környezetemben halt már meg gyerek így.
Én nyugodtabban aludtam, hogy ott volt, végülis pihenni mentek, miért izgulnád ezen végig az éjszakákat... és a nappalokat is? Mert ugye nappal is alszanak...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!