Ki fogom próbálni a cigit, hogyan tegyem?
Figyelt kérdés
Biztos ki fogtok off-olni,de nem érdekel.
Először nem fogom letüdőzni,de csak simán beleszívok??és ha utána le akarom tüdőzni,azt hogy kell?
2010. jún. 25. 12:59
11/18 anonim válasza:
szerintem simán kipróbálhatod.1 száltól semmi baj nem lesz.Sőt a jövőben legalább tudni fogod hogy miért is nem akarsz dohányozni.(nekem azt mondták anno, hogy szívjam a számba a füstöt és mondjam hogy "hi a lovam" persze belégzéssel.)
12/18 A kérdező kommentje:
Kipróbáltam este mikor a haverokkal voltam;)
Jó volt,de mikor letüdőztem picit köhögtem.De nem értem,hogy hogy szoknak rá az emberek.Kipróbáltam,tetszett,de nem érzem úgy,hogy nekem most még szívnom kéne.(bár ez nem jelenti azt,hogy 1-1jó buliba nem szívok 1szállal:D)
2010. jún. 26. 16:06
13/18 anonim válasza:
Ne csináld! Nagyon nagyon káros és büdös .. hiába mondod azt hogy úgysem fogsz rászokni .. énnis ezt mondtam 2éve .. és azóta olyan vok mint a füstkémény :/
Leszokóban vagyok! szal sehogyse csináld!
14/18 anonim válasza:
Kb. 12 éves koromban próbáltam ki, 14-től 20 éves koromig alkalmanként dohányoztam (minden buliban 4-5 szál) és én sem értettem, hogy hogy lehet rászokni, kizárt dolognak tartottam, hogy én rászokjak. Most meg ha nem szívok el napi fél dobozt, megőrülök :(
15/18 anonim válasza:
Küld el a jó ku*va anyába aki mondta neked,azután pedig felejtsd el az egészet ha rám hallgatsz,de ha már kiprobáltad akkor cseszheted.Amúgy én még sosem gyújtottam ár és nem is fogok MERT VAN ÖNURALMAM!
16/18 anonim válasza:
Én vok az elöző.Nekem sok haverom van aki úgy áll hozzá mint te."áhh csak egy szál"De figy télleg ne gyújts rá még egyszer mert tényleg rászoksz.
17/18 A kérdező kommentje:
Mondom,kipróbáltam és kész.Nagyon jó volt,de azóta se (több,mint 2 napja) nem gyújtottam rá és nem hiányzik.Nővérem is csak nagyobb bulikban cigizik,nem állandóan.Hiába mondjátok,hogy úgyis rá fogok szokni,nem fogok,mert van önüralmam.Igen,az önüralmon felülkerekedett a kívácsiság és kipróbáltam.Ennyi.
2010. jún. 28. 07:56
18/18 anonim válasza:
Szerintem jól tetted, hogy kipróbáltad, és jól látod, hogy semmi érdekes nincs benne. Jól csináltad. Szerintem nem is fogsz rászokni. Csak arra vigyázz, hogy hetente többször ne szívogasd bulikban sem, mert akkor már megkívánhatod.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!