Vizipipához az öngyulladós szenet csak akkor tegyem rá ha már kezd kicsit hamusodni?
Figyelt kérdés
Vagyis hogy mindenhol vörössen izzon? akkor már lejött róla aza büdös szar izűú cucc nem? Tudom hogy a természetes jobb de nem tudom begyújtani esetleg abban segítség?2011. nov. 15. 20:29
1/4 anonim válasza:
én is öngyulladósat használok méghozzá a legolcsóbbat:))
meggyújtod és ha már nem pattog rajta az a szutyva :D akkor én mindig fújom hogy a belső "mélyebb fele" izzon és rárakom a vpre :D jó vpzést mi a kedvenc dohányod?
ja és ha haszontalan a válaszom is légyszi pontozz fel mert tök jó arányom volt és a sok troll meg lepontozott és már ilyen ócska %-ra süllyedtem
2/4 A kérdező kommentje:
Ment a zöld kéz! Köszi amugy nekem az al sultan banánturmix neked?
2011. nov. 16. 06:57
3/4 anonim válasza:
nakhla mizo mentol, de erre csak alsultan van szal abba szivok mentolt :)
4/4 sanna2 válasza:
fahéj isteni na azt probáld ki :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!