Hogy tegyem le a cigit?
Figyelt kérdés
3 éve dohányzom és bármennyire elhatározom hogy nem cigizek többet akkor se megy , ráadásul emelni is fogják a cigi árát igy megse fogom tudni venni 20 éves vagyok2012. jan. 8. 09:14
1/5 anonim válasza:
Pedig ezt máshogy nem lehet! Csak akarat kérdése, és 3 év nem olyan hosszú idő hogy ne bírnád ki.
2/5 anonim válasza:
7 éve dohányzok többhónapos kihagyásokkal ha szükséges - most azért nem dohányzok 3 hétig mert húzták a szarul tömött fogamat -, és mai napig nem szívok többet 4 szálnál naponta.
Hogy tedd le? Akaraterővel. Ha olyanod nincs, akkor nem fogod tudni letenni. Ilyen egyszerű!
3/5 darida válasza:
Nekem a nikotin-szint csökkentése segített: folyamatosan csökkentettem a napi szálak mennyiségét 0-ra, kb. 3 hét alatt. Az utolsó héten nikotinpótló tablettát is bevettem néhányat. Nem említem a nevét, nehogy reklámnak tűnjön.
Mindenképpen pszichikai felkészülésre is szükség van előtte. Többször átgondolni az abbahagyás előnyeit (ami egyáltalán nemcsak a pénzmegtakarítás)
4/5 anonim válasza:
Én is évekig dohányoztam, és végül a Champix nevű gyógyszerrel szoktam le. Orvosi konzultáció szükséges hozzá, és eléggé drága, kb annyiba kerül, mint napi 1 doboz cigaretta, de megéri. 2,5-3 hónap a kúra, de két hét után már rá sem fogsz tudni nézni a cigire, de pont akkor nem szabad abbahagyni.
5/5 anonim válasza:
nekem meg teljesen más a véleményem :D Én Allen Carr könyveit ajánlom. 2napja hallgattam meg hangoskönyvben a könnyű úton a leszokáshoz című könyvét, és több év után tegnap volt az első olyan nap, amikor nem dohányoztam, és szinte még csak nem is voltak elvonási tüneteim. Pl most ettem, ilyenkor érzem, hogy jól esne talán egy szál, de a könyv meggyőzött arról, hogy ez mekkora hülyeség, és eszemben sincs rágyújtani :D Ajánlom minden leszokónak ezt a könyvet. Egyébként azt is elmondja benne, hogy az akaraterő módszer miért nem működik
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!