Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Terhesség » Hogy tegyem le a cigit?

Tittiritty kérdése:

Hogy tegyem le a cigit?

Figyelt kérdés
Csajok, van köztetek olyan, aki erős dohányos volt, amikor teherbe esett? Félek, hogy a szervezetben lévő nikotin mérgezi a babát és azt sem tudom, hogy az a jobb, ha azonnal leteszem, vagy ha fokozatosan hagyom abba? Volt már pár éve egy 12 hetes vetélésem és már nem vagyok 20 éves.
2009. ápr. 25. 14:58
 1/10 anonim ***** válasza:
100%

Szia! Én napi egy dobozzal elszívtam egy nap, de amikor pozitívat teszteltem rögtön letettem! Igaz nagyon rossz volt és nehéz megálni hogy ne gyújtsak rá, de hálistennek sikerült!Büszke is vagyok magamra! Tudom nem mindenkinek megy ilyen könnyen, őket is meglehet érteni! A tudat, hogy a picim ott a pocimban nekem bőven elég volt a leszokáshoz!

Sok sikert neked is hozzá!

23 hetes kismami!

2009. ápr. 25. 15:14
 2/10 anonim ***** válasza:
100%
Azonnal tedd le!Mindenképpen az a legjobb!Sok erőt,kitartást és Egészséges Babát kívánok!Légy okos!
2009. ápr. 25. 15:14
 3/10 anonim ***** válasza:
100%

Azonnal tedd le!Fokozatosan nem lehet,és tudod miért nem?Azért,mert beosztod mondjuk 3 szál cigi egy napra,és egész álló nap e körül forog a gondolatod,hogyan is oszd be azt a pár szálat.Tudom,mert én is így voltam a 7. hétig,aztán fogtam és kidobtam,azóta nem vettem.Nehéz mert hiányzik,de olyankor mindíg eszembe jut az uh,ahogyan a pici babám integetett 13 hetesen.Hidd el,ez nagy erőt ad!

Kitartást!Boldog babavárást!

17 hetes pocis

2009. ápr. 25. 15:35
 4/10 anonim ***** válasza:
100%

Szerintem is az a legjobb, ha azonnal teszed le. Ha húzod, az csak rosszabb! Hidd el nekem. Egyik pillanatról a másikra kell! Ez a babádnak is a legjobb! Én azelőtt ettem le, hogy megfogant a kisfiam (tervezett baba), de had ne mondjam... nem volt könnyű. Aztán egy idő után már azt vettem észre, hogy az a picike kis füst is zavar, amit épp a mellettem elhaladó ember fúj rám az utcán. Nem hiányzik cseppet sem!

Lebegjen az a szemed előtt, hogy a babádnak ez a lehető legjobb, amit ez ügyben tehetsz! És amúgy hidd el, mindenki nagyon büszke lesz rád, ha leteszed!

Hunyd be a szemed és képzeld el a babád. Képzeld el, hogy egy cigi lóg ki a szájából! Mert ha cigizel, akkor igazából az ő szájába is nyomod a cigit!

Kitartás! Hidd el, megéri letenni! Ügyes legyél!

2009. ápr. 25. 15:41
 5/10 anonim ***** válasza:
100%

Mikor az első gyermekemmel terhes lettem, elmentünk a dokihoz, ott szembesültünk a ténnyel, kijöttünk a rendelőből és azonnal átadtam a cigisdobozomat a férjemnek és az öngyújtómat. Napi másfél-két doboz erős cigit szívtam. Annyira erős volt bennem a gyermekem egészsége utáni vágy, hogy meg sem fordult soha az eszemben, hogy rágyújtsak. Mikor hiányérzetem volt, akkor inkább nassoltam. Az igaz, hogy 23 kilót híztam, de én csak így tudtam megoldani. És a hízás még mindig ezerszer jobb mint mérgezni a kis drága magzatomat.

Szoptatás befejezése után sajnos visszaszoktam. Ismét várandós lettem, a pozitív teszt után megint azonnal leraktam. Jött a hízás, nassolás. Most is sok jött fel, de egyáltalán nem bánom, hiszen az első gyermekem születése utáni években minden kilót leadtam, sőt még továbbiakat is. Most is így lesz.

2009. ápr. 25. 15:58
 6/10 anonim ***** válasza:
34%
Szia én a mainapig szivom napi 10-szál 33-hetes kismama
2009. ápr. 25. 18:16
 7/10 anonim ***** válasza:
68%

Szia!

Nem irok semmi okosat,h hogyan tedd le,csak leirom a példámat!

Én nagyon keményen cigiztem a terhesség előtt. Mindig azt mondta mindenki,h engem nem is tudnak elképzelni cigi nélkül! Kiderült a baba,most 25 hetes vagyok,és a mai napig küszködök a cigivel. Van hogy napokig nem gyujtok rá,aztán rám jön,h kell és akkor kell! Ez azt jelenti,h ha rá is gyujtok napi 3 szálltól nem szívok el többet! Próbálom megállni,de sajnos nem mindig tudom! Bár azt mondják (a dokim is),h a napi 2 dobozomhoz képest ez nagyon nagy teljesitmény tőlem!

Nekem álltalában akkor van baj ha magam vagyok. Társaságban eszembe sem jut,h cigizni kéne!

Szóval okosat nem tudok mondani neked! De próbálkozz!

2009. ápr. 25. 18:37
 8/10 A kérdező kommentje:

Sziasztok Csajok! Köszönöm a válaszaitokat. Jó, hogy volt ilyen is és olyan is köztük. Többször leszoktam már kínkeservesen, de ez most más:-)) Remélem, hogy büszke lehetek én is magamra!:-)

Boldog babavárást és babázást Nektek!

2009. ápr. 25. 18:52
 9/10 anonim ***** válasza:
78%

Szia! Nekem sem sikerült egyből letenni, és a 'WC'-zést nem tudtam elképzelni nélküle.. Nálam bevált, hogy első 2-3nap, csak kb 3-3szál, aztán csak reggel meg este egy-es(meló előtt-után), aztán úgy, hogy fél szálat reggel, a másik felét este:)),végül már volt olyan, hogy elég volt, h csak egyet slukkoltam, és csak a kezemben volt:)így kb 2hét alatt letettem teljesen, azóta néha én is megőrülök,:) de nem nehéz megállni..Jah, és én kb 15évig bagóztam, doboz/nap..Neked is menni fog, sok sikert:))

18hetes kmamma:)

2009. ápr. 26. 10:00
 10/10 anonim ***** válasza:
91%

az utolsó válaszoló vagyok, csak nem értem, hogy miért lettem leszavazva 46%ra? Aki meg még mindíg nem tette le, az meg 72%? Nem akarok lehetetlenkedni, csak nem értem:(

De azért mindenkinek sok erőt, egészséget, és boldogságot kívánok!

2009. máj. 14. 21:32

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!