Kezdőoldal » Egészség » Dohányzás » Hogy tegyem le így a cigit?

Hogy tegyem le így a cigit?

Figyelt kérdés
Megpróbáltam leszokni,de 3óra elteltével pokoli fejfájás gyötört,kicsi szédüléssel(tudom ez a függőség jele).Olyan rosszul éreztem magam,hogy végül rágyújtottam,azonnal elmúlt minden bajom.Mit tegyek?Használjak fájdalomcsillapítót,vagy forduljak segítségért...de gondolom ha segítséget kérek orvostól ott is meglesznek ezek a mellékhatások.Viszont nem akarok napi 5 algopyrint szedni.Muszáj leszoknom mert beteg vagyok!
2011. jan. 7. 15:50
 1/7 anonim válasza:
44%
Szedj Champixot, kifejezetten akaratgyenge embereknek van, de csak orvos írja fel. Elég hasznos, még napi több doboznál is!
2011. jan. 7. 15:53
 2/7 anonim ***** válasza:
Menj orvoshoz. Sok professzionális helyen foglalkoznak már ezzel. A cigileszokásnak elég komoly elvonási tünetei lehetnek, mint ahogy tapasztaltad is. Viszont leszokni tényleg csak úgy lehet, ha leteszed és kész. A többiben segítenek ott. Sok sikert.
2011. jan. 7. 20:44
 3/7 anonim ***** válasza:

Legrosszabb esetben ha nem megy akkor szokj át elektromosra.

De tényleg csak a végső megoldásként!Ha ebben kell segítség szólj.

Keress fel terapeutákat és NEM VAGY AKARATGYENGE!

2011. jan. 7. 22:10
 4/7 A kérdező kommentje:
Köszi a válaszokat,kivéve az elsőt!Nem kell okoskodni,mert nem ismered az előzményeket.Kiváncsi lennék neked hogy viselekedne a szervezeted,ha 15 év után közli az orvos,ha még egy szál cigit elszív,akár halállal is végződhet.30éves vagyok,nem akarat gyenge,csak éppen eszembe se jutott hogy lerakjam,muszájból kell és így elég nehéz,te okostojás!
2011. jan. 8. 08:12
 5/7 anonim ***** válasza:

Próbáld elfogadni a dolgot. Többet ér minden orvosnál és csodaszernél, ha önként, a saját akaratodból csinálod az egészet. Ha ez sikerül, akkor a tüneteket is könnyebb elviselni, bármilyen rosszak is legyenek.

Egyébként azt írtad, hogy 3 óráig bírtad. Valójában két napig kell kibírni, addig tart a rémálom. Mindenképp hétvégére érdemes időzíteni, vagy akár kivenni pár nap szabadságot. Persze a két nap után még sokáig rossz, de akkorra a nehezén már túl leszel.

2011. jan. 8. 16:04
 6/7 A kérdező kommentje:
Oké.Köszi:-(
2011. jan. 8. 17:30
 7/7 anonim válasza:
Csináld úgy hogy: Nem egybe rakod le a cigit hanem szépen fokozatosan PL: ha 1 nap 1 doboz akkor 2 szálal kevesebb naponta és a szervezeted lassan hozzá szokik hogy nem kap Nikotint meg ilyeneket . szerintem ez a legjobb módszer :)
2011. jan. 9. 01:04

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!