Ciki az ha 15évesen cigizek?
"főleg a nőknek kellene annak érezniük."
Ennek ellenére egyre több nő dohányzik...
Nem ciki, csak majd ha meglátlak röhögök rajtad, hogy így elbaszod a pénzedet és az egészségedet! Ha ennyire barom vagy akkor szívjad és legyél boldog büdös szájjal! :)
Dohányosok nyugodtan pontozzatok le...
Az. Szüleim kiskorom óta dohányoznak, így én passzív dohányos vagyok, hiszen én is szívom az ő füstjüket. Egyszer egy buliban kipróbáltam, nem volt bajom tőle, de nem értem, miért kell ez bárkinek... Nem szoktam rá. Ha te 15 évesen már cigizel, nem csak kipróbáltad, akkor rászoktál, nem is kicsit. Először gondolj bele, hogy a szüleid mit fognak szólni, ha rájönnek (Rá fognak jönni, az ilyen mindig kiderül). Másodszor pár éven belül eljutsz arra a szintre, hogy az izmaid elkezdenek sorvadni, nem beszélve a belső szerveidről és egyéb dolgokról. Nem kellemes reggelente azt hallani a szomszéd szobából, hogy a szüleim úgy köhögnek, hogy majd megfulladnak. Ez a dohányzás miatt van.
Szerintem sürgősen szokj le róla, találj más pótcselekvést magadnak. (Meditálj, olvass stb.)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!