Kezdőoldal » Egészség » Dohányzás » Antidohányosok: motiválnátok?

Antidohányosok: motiválnátok?

Figyelt kérdés

Le akarom tenni a cigit, viszont még nem nagyon találtam olyan indokot, ami eléggé motiválna is rá.

(Tényleges érveket várok a dohányzás ellen, nem csak ész nélküli utálatot, azzal sokra nem megyek. :))

2012. júl. 21. 04:23
1 2
 11/15 anonim ***** válasza:
Nekem egy ismerősöm mesélte (kb. 50 éves), hogy már régóta cigizett, és egy átlagos nap volt, amikor elkezdett zsibbadni, meg görcsölni a lába, és elment vele az orvoshoz. Az orvos megállapította, hogy ez a dohányzástól van, és ha így folytatja tovább, le kell amputálni a lábát (azt hiszem az érszűkülettől). Aznap este kidobta az összes cigijét az ablakon, és még azóta egy szálat sem szívott el, és még mindig él (a lába), pedig ez 15 éve történt.
2012. dec. 5. 17:58
 12/15 anonim ***** válasza:
kérdező, cigiztél azóta?
2012. dec. 5. 18:08
 13/15 A kérdező kommentje:

Jaj, köszönöm a válaszokat természetesen!

Igen, de most 3 napig nem fogok mert megyek egy nemdohányzó barátomhoz. Muszáj lesz kitartanom! :)

2012. dec. 5. 18:55
 14/15 anonim ***** válasza:
nahát, ha sok hónap/év dohányzás közben 3napig nem gyújtasz rá, biztos tök egészséges leszel.
2012. dec. 5. 19:29
 15/15 A kérdező kommentje:
Ha sok hónap/év dohányzás után 3 napig nem gyújtok rá, akkor már nem is nagyon fogok, mert elhiszem hogy meg tudom csinálni... :)
2012. dec. 5. 19:39
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!