Antidohányosok: motiválnátok?
Le akarom tenni a cigit, viszont még nem nagyon találtam olyan indokot, ami eléggé motiválna is rá.
(Tényleges érveket várok a dohányzás ellen, nem csak ész nélküli utálatot, azzal sokra nem megyek. :))
1.Pénz (bár nem fogod többnek érezni, mert elmegy másra. de az életszínvonalad jobb lesz)
2.Visszafehérednek a fogaid, a bőröd, a körmöd nem lesz sárga és büdös. A hajad úgyszinténegészséges lesz és illatos.
3.Nem fogsz köhögni reggelenként
4.Ha BKVzoll előbb elérsz oda ahova mész, mert futni fogsz a busz után, hogy elkapd. (nem sétálsz oda, ,és szívsz majd el 1cigit,amíg jön a másik)
5.A ruháid sem lesznek bödösek
6.Nem lesz szájszagod. .Élvezetesebb lesz csókolózni,
7.Jobban fogod érezni az ízeket. Nem kell mindent agyonsóznod és fűszerezned
8.Kb 2hét utána a nehezén túl leszel, az nem sok :)
9.Egészségesebb leszel! Ami a legfontosabb!
10.Nem fogsz kifulladni.
11.A tüdődből fel fog majd szakadni a sok letapadt nikotik és kátrány (legalábbis olyan érzés, mikor majd a leszokás után elkezdesz köhögni) és érezheteően!! naprról-napra máéyebbre tudod majd venni a levegőt (engem anno ez motivált)
12.az hogy meghízol majd, egy tévhit. amikor megkívánod a cigit, akkor ne egyél, ne rágcsálj, mert nem éhes vagy! csak ennyi a titok :) Én ittam 1phár vizet, vagy egy almát ettem. Nem lettem kövérebb, sőt :) mert én elkezdem sportolni
Drukkolok! Nekem is sikerült. Én 8éve nem diihányzok. Igaz csak 6évig dohányoztam, de akkor napi másfél dobozzal.
Én úgy tettem le, hogy elhatároztamm aztán másnaptól nem gyújtottam rá. Nem kell tapasz,semm semmi varázslat, csak a kitartás! :)
Leírtak már sok mindent!
A párom azt csinálta, mikor abbahagyta,hogy minden hónapban eltette azt a pénzta,amit cigire költött,tehát nem ment el másra,henm tényleg ott volt, és azt nagyobb dolgokra elköltötte!
Egy doboz cigi több, mint 600 forint. Napi egy doboz, az havi 20 000, napi féldoboz az havi 10 000. Havi 10, az évi 120, havi 20, az évi 240 ezer forint!
Gondolj bele, hogy ennyi pénzből mennyi mindent lehetne venni!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!