Kezdőoldal » Egészség » Dohányzás » Szülők! Megengednétek a 15...

Szülők! Megengednétek a 15 éves lányotoknak, hogy dohányozzon? Kamaszok, közületek hányan cigiznek? A szüleitek megengedik?

Figyelt kérdés
2012. júl. 7. 17:16
1 2 3 4
 31/37 anonim ***** válasza:
39%
Természetesen. 15 éves az már nem gyerek.
2013. febr. 7. 20:12
 32/37 anonim ***** válasza:
37%
Ti tényleg ennyire idóták vagytok, b*szod? 14-15 évesnek minek megendeni? A "kiskorú veszélyeztetése" bűncselekményt súrolja ez gyakorlatilag.
2013. febr. 8. 00:56
 33/37 anonim ***** válasza:
39%
00:56-os vagyok: komolyan mondom, a pofám leszakad az ilyeneken, akik 14-15 évesen az anyjukkal, apjukkal cigiznek. Ilyen korban valaki akkor is gyermek, még fejlődik 18-20 éves koráig. A 2000-es évek közepén voltam ebben a korban, nálunk még anno, 10-ből 8-9 ember kapott volna ezért egy büdös nagy pofot, és zsebpénzt biztos nem. Manapság látom, a sok idióta szülő már lassan támogatja ezt. Hát, gratulálok, jó nagy proli ez a '70-es években született generáció.
2013. febr. 8. 01:05
 34/37 anonim válasza:
100%

15 évesen szoktam rá, pár hónappal később megtalálta anyu és elvette. Akkor azt mondta h ő biztos nem ad rá egy ft-ot sem, de ha lehetne akkor inkább ne cigizzek. Azzal a fejjel naná hogy vettem másik cigit és folytattam. De előttük soha nem cigiztem. 21 évesen gyújtottam rá anyu előtt először, apu előtt a mai napig nem cigizek.

22/L

2013. febr. 8. 11:02
 35/37 anonim ***** válasza:
15%
Csak gratulálni tudok.
2013. febr. 10. 10:17
 36/37 anonim ***** válasza:
87%

Kb fél éve cigizek, mindennap 15 szálat nagyjából, de vannak azért néha 4-5 napos kiesések amikor nem szívok semmit. Szüleim nem tudják, mindig sokáig vagyok suliban, s mire hazaérek nagyjából elmúlik a szaga (meg néha parfümözöm is magam vagy dezodor). Egy időben a könyvek közötti tanulókártátyás dobozban tároltam a cigisdobozokat, öngyújtókat, mert gondoltam ott soha nem kutakodnak. Aztán rájöttem, hogy anyám b"szik a táskámra stb, azóta benne tartom a cigisdobozt, s a cigisdobozban az öngyit. Egyszer lebuktam egy blokkal, két öngyújtót vásároltam, apám megkérdezte miért vásároltam öngyújtót. Azt mondtam neki, hogy a külföldi barátaimnak vettem két I Love Budapest öngyújtót. Egyébként azóta már nyíltan van a szobámban öngyújtó, mert mindennap gyújtok gyertyákat, s ezért egyáltalán nem gyanakodnak. Legjobb barátaim mind ugyanolyan bagósok, mint én, s sokszor mondogatom a szüleimnek, hogy ez egy elcseszett világ, hogy mindenki cigizik, s el is hiszik, kvázi anti-dohányosnak gondolnak :DD

17L

2014. júl. 2. 19:44
 37/37 anonim válasza:
100%

Énis cigizek amikor van rá pénzem veszek. eleinte partydohányos voltam (14éves korom után) aztán rájöttem hogy jobban vagyok tőle ha ideges vagyok szóval azóta egyre gyakrabban főleg vizsgaidőszakokban évvégeken. Buktam már le dobozzal anyukám előtt de nem igazán mondott semmit őis ilyen idős korában szokott rá. Viszont nem cigizek soha előtte.Apum nem tud róla :D

17/L

2014. júl. 3. 17:15
1 2 3 4

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!