Kezdőoldal » Egészség » Dohányzás » Szülők! Megengednétek a 15...

Szülők! Megengednétek a 15 éves lányotoknak, hogy dohányozzon? Kamaszok, közületek hányan cigiznek? A szüleitek megengedik?

Figyelt kérdés
2012. júl. 7. 17:16
1 2 3 4
 21/37 anonim ***** válasza:
97%
15 lány vagyok én is. Apám tud róla, hogy néha szoktam cigizni, de nem tiltja meg. Minek is tiltaná, attól még cigiznék... Egyébként csak partydohányos vagyok, csak bulikba cigizek, meg társaságban néha.
2012. júl. 10. 22:46
 22/37 anonim ***** válasza:
88%
én a gyerekemnek nem megtittanám,de mivel úgy is cigizne az biztos,hogy a házban vagy a ház kornyékén vagy úgy,hogy lássam nem cigizne,és a fustos ruáhit is mosná szépen magának,mert nagyon rosszul vagyok a cigifusttol.
2012. júl. 10. 22:52
 23/37 anonim válasza:
96%
Én 15 vagyok elmondtam mindenkinek itthon :) apum azt mondta hogy nem tiltja mert minek csak előtte ne. Anyum meg másnap reggel lehúzott 2 szállal :D de előtte lehet :)
2012. júl. 11. 07:12
 24/37 anonim ***** válasza:
84%
Én 14 vagyok és nekem nagynéném(apám tesója)simán megengedi hogy előtte cigizzek sőt még valamikor én tartom el őt cigivel.De megeggyeztünk hogy nem mondja el apámnak...Azt nem tudnám hogy kimagyarázni.De mondjuk nem értem apám ő is 14 éves kora óta dohányzik de őt mégse baszták le a szülei engem meg persze igen...:(
2012. júl. 12. 01:30
 25/37 anonim válasza:
84%
15 es igen, a szuleim tudjak mindazokmellett h hallom, es bantja oket a dolog, veluk is szoktam.:)
2012. júl. 12. 23:08
 26/37 anonim ***** válasza:
97%

Én 15 évesen kezdtem, de anyukám csak 16 éves koromban tudta meg. Nem örült neki, de nem is tiltotta. Ezt igazából nem is lehet tiltani. Ha a gyerek bagózni akar, akkor bagózni fog. Annyi, hogy utálta, ha volt képem előtte rágyújtani.

Én nem tudom mit tennék hasonló helyzetben. Szerintem nem tiltanám neki a cigit, de nem is adnék rá pénzt. Ha annyira kell neki, akkor oldja meg maga.

L/18

2012. júl. 13. 02:06
 27/37 anonim ***** válasza:
63%

Valaki mondja már el, hogy miért akar bárki is elkezdeni cigizni.

Csak azt tudom elképzelni, hogy azért, mert a többiek is. Ha valaki normális, jó fej, azt cigi nélkül is elfogadják (vagy, ha nem, olyan társaságba nem is érdemes tartozni), aki meg cigi nélkül nem képes beilleszkedni, azt később ugyanúgy fogják szívatni akkor is, ha cigizik.

Nagyon durva látni, hogy az fiatalok nagyon nagy százaléka ennyire akaratgyenge.

Én sosem dohányoztam, sosem ittam, 33 éves vagyok. Most is furcsálják, de a legtöbben tiszteletreméltónak találják és irigylik, mert már ha akarnának sem tudnának leszokni.

2012. júl. 16. 19:29
 28/37 anonim válasza:
15%

@utolsó:

-mert meg akarnak halni

-mért ne? alapon

-sok a fölös pénzük

-...

2012. júl. 17. 01:30
 29/37 anonim válasza:
98%
fél évig titkoltam anyukám elől, ő is dohányzik.. aztán egyszer átmentünk egy családi barátunkhoz, ahol az idősebb lánnyal jóban voltam és kimentem vele rágyújtani, anyukám észrevette, megbeszéltük a dolgot.. rosszabb ha tiltja :) de mindig megjegyzi, hogy 'nem akarsz leszokni végre?' :D
2012. júl. 19. 14:54
 30/37 anonim ***** válasza:
33%
Inkáb sportoljon egyen értelmesen, minthogy cigizzen.. Semmi értelme arra elverni a pénzt, hogy az ember lerombolja saját magát. 5 év mulva 100 métert sem tud majd lefutni, de ha ez kell, nyugodtan cigizzen ahelyett hogy mozogna, értelmesen enne és nem halna meg tüdőrákban 50-60 évesen. Nem éri meg
2013. febr. 2. 11:25
1 2 3 4

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!