Kezdőoldal » Egészség » Dohányzás » Hogy szokjak le a dohányzásról?

Hogy szokjak le a dohányzásról?

Figyelt kérdés
Napi 1 doboz:(
2012. jún. 29. 21:23
1 2
 11/12 anonim ***** válasza:
szia. en 8 eve szoktam le a cigirol, es azota nem gyujtottam ra. Nem is hianyzik, pedig 1 masfel doboz cigi elment, buliban 2- 3 is (es nagyn fuggtem tole). Nekem ugy sikerult, hogy megundorodtam tole, nagyon kohogtem es sargak voltak a kormeim, egyszeruen gusztustalannak ereztem magam. Atgondoltam a negativ hatasait, es azt hogy mennyire nem kell ez nekem. Aztan tobbe nem gyujtottam ra.Akaratero es elhatarozas kerdese volt. Azota is azt godnolom, hogy ez volt az egyik legjobb dontes eletemben. Sokkal szebb a borom, es tisztanak erzem magam az egesz testemben, sot meg lelekben is.
2012. jún. 30. 16:10
 12/12 anonim ***** válasza:

Sportolj, ha venni akarsz cigit akkor az arra szánt pénzt rakd egy dobozba, ezt mindig játszd el amikor cigit akarsz venni. Tök sok pénzt megspórolsz. És költheted nőkre, sok csokira, vagy amire akarod.

Amúgy ja fejben dől el, szal ilyen baromságokat, hogy "csak napi 3 szálat szívok, de leszoktam" meg ne csináljál, mert már akkor megint függő vagy, csak nem 1 doboztól hanem 1 száltól.

2012. jún. 30. 22:26
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!