Visszaszokjak a cigire?
Figyelt kérdés
Pár hónapja leszoktam.Akkor volt mellettem támogató,mostmár nincs,biztos megunt.Elegem van,úgy érzem,nem kellek senkinek,a cigi az egyetlen támaszom és egész nap sírok.És szerintem már kezdek megőrülni.
Ha több "igen" válasz érkezik,akkor rágyújtok,ha több "nem",akkor nem.Bocs,de olyan befolyásolható vagyok,hogy nem tudok magamtól dönteni.
2012. máj. 25. 20:09
22/28 anonim válasza:
Pontosabban mindenképpen verd ki a fejedből azt hogy visszaszokj a cigire.
23/28 anonim válasza:
NE SZOKJ VISSZA!!!!!
MERT:
E cigi sokkal jobb, olcsóbb, több ízben van.
Vizipipa kicsit drágább, kicsit károsabb, de nem annyira, mint a CIGI
24/28 A kérdező kommentje:
23 Mindkettőt próbáltam,de nem jöttek be:(Szinte egy kicsit meg is undorodtam tőlük.
2012. jún. 7. 19:24
26/28 anonim válasza:
Nemcsak a vizipipa, hanem az elektromos cigi is hót káros. Meg ugyanúgy nikotin.. tehát visszaszokhat azokkal a szarokkal is
27/28 A kérdező kommentje:
A vízipipámba shiazot töltöttem,de olyan tömény gyümölcsös íze van,hogy meghalok tőle.Az e cigi meg nikotin mentes volt,de ott meg a vanília ízből lett elegem.Bár az e cigi valamivel jobban tetszett,csak már unalmas.
2012. jún. 8. 08:45
28/28 anonim válasza:
26.-os és van valami értelmes bizonyítékod rá hogy káros a vizipipa? Persze ha kitudja milyen füvet raksz bele akor igen viszont ha nikotin mentes jó minőségű dohányt raksz bele akkor nem káros.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!